Donationer på TikTok

Hop til et afsnit

Hvad er donationer på TikTok?  •  Sådan virker donationer på TikTok  •  Sådan donerer du på TikTok  •  Hvad er kravene for at donere på TikTok?

Hvad er donationer på TikTok?

Donationer på TikTok gør det muligt at sende penge til nonprofitorganisationer fra videoer på Til Dig-feedet, LIVE og profiler ved hjælp af donationsværktøjet.

Sådan virker donationer på TikTok

Du kan tilføje donations-stickers til dine videoer og LIVE-videoer eller donationslinks til din profil. Seerne kan trykke på disse stickers og links for at donere til din tilknyttede organisation via vores tredjepartsudbyder.

Sådan donerer du på TikTok

Der er flere måder at donere på TikTok. Du kan finde donationslinks i de følgende områder:
•  En profil-bio
•  Stickers på videoer
•  Stickers på LIVE-videoer
•  Links over videobeskrivelserne

At donere gennem TikTok:
1. I TikTok-appen skal du trykke på donations-stickeren i en video eller LIVE, eller trykke på donationslinket i en profilbio.
2. Tryk på knappen
Doner nederst i pop op-vinduet. Hvis du gerne vil vide mere om organisationen, skal du trykke på Lær mere på skærmen Donationer.
3. Du vil blive omdirigeret til vores tredjepartsplatform, hvor du vil blive spurgt om:
•  Det beløb, du gerne vil donere
•  Din e-mail
•  Hvorvidt du ønsker at være anonym
•  Hvorvidt du vil tillade velgørenhedsorganisationen at kontakte dig
4. Tryk på
Næste.
5. Vælg din betalingsmetode, og tryk derefter på
Doner nederst. Du vil modtage en besked, der bekræfter din donation.

Hvad er kravene for at donere på TikTok?

Der er nogle få ting, man skal være opmærksom på, når man donerer på TikTok:
•  Du skal være 18 år eller ældre for at donere eller indsamle donationer på TikTok.
•  TDet mindste donationsbeløb er på 3 $USD.
•  Du skal angive en e-mailadresse ved hver donation.
•  Hvis du vælger ikke at være anonym, kan dit navn og donationsbeløb blive vist på donationsskærmen.

Læs mere om, hvordan du fundraiser på TikTok.