Film og TV

Hop til et afsnit

Brug af links til film og tv-serier på TikTok  •  Sådan tilføjer du en film eller et tv-serier til din TikTok-video

Brug af links til film og tv-serier på TikTok

Som producent kan du tilføje links til film og tv-serier i dine TikTok-videoer. Seerne kan bruge disse links til at finde ud af mere om filmen eller tv-serien, se TikTok-videoer, der er forbundet med filmen eller tv-serien, og gemme filmen eller tv-serien blandt deres favoritter .

Sådan tilføjer du en film eller en tv-serie til din TikTok-video

For at tilføje en film eller en tv-serie til din TikTok-video:
1. På skærmen Slå op skal du trykke på Tilføj link.
2. Tryk på Film, og søg efter en film, eller vælg en fra listen Populært på søgeskærmen. Nogle film og tv-serier er måske ikke tilgængelige for dig, alt efter din alder.
3. Tryk på Tilføj for at fortsætte. Du kan tilføje op til 5 film.
4. Foretag eventuelle yderligere ændringer på skærmen Slå op, og tryk på Slå op for at færdiggøre. De(n) valgte titel/titler vises over din videobeskrivelse.