Personlige konti og virksomhedskonti på TikTok

Gå til en sektion

Typer af TikTok-konti  •  Skift til en virksomhedskonto  •  Personlige konti

Typer af TikTok-konti

På TikTok kan du vælge at have en personlig konto eller en virksomhedskonto.

Hos TikTok udvikler vi flere funktioner til vores personlige konti for at hjælpe vores producentfællesskab med at finde flere måder at udtrykke sig på og forbinde med deres målgruppe. Vi udvikler også flere virksomhedsrettede funktioner for at hjælpe vores virksomhedsfællesskab med at gøre TikTok til en del af deres overordnede forretningsstrategi.

Virksomhedskonti
Virksomhedskonti er offentlige profiler, der giver brands og virksomheder mulighed for at bruge vores marketingværktøjer til at skabe en sammenhængende markedsføringsstrategi på TikTok. De er et godt valg til:
•
Virksomheder, der engagerer forbrugerne på en underholdende måde. For eksempel kan virksomheder oprette organisk indhold, som folk på TikTok kan engagere sig i.
•
Virksomheder, der er på udkig efter mere virksomhedsfokuserede værktøjer. Med en virksomhedskonto har du adgang til avancerede virksomhedsværktøjer (f.eks.: Business Creative Hub). Dette hjælper dig med at skabe en omfattende markedsføringsstrategi.

Alle, hvis primære mål på TikTok er at promovere deres virksomhed (enten et produkt eller en tjeneste), skal bruge en virksomhedskonto. Få mere at vide om virksomhedskonti på vores TikTok For Business-hjemmeside.

Et par ting, du kan tilgå med en virksomhedskonto:
•  Virksomhedssuite til web
  ༚  Virksomhedssuite til web er tilgængelig på din computer og er et centralt sted for de ekstra funktioner, du har med din virksomhedskonto. Funktionerne omfatter
Analyse, Workspace og Aktivitet og support.
  ༚
Analyse er et sted, hvor du kan finde data om din konto. Du kan også downloade dine analyser.
  ༚
Workspace indeholder dine Promote-oplysninger. Promote er et annonceringsværktøj, som du kan bruge i din TikTok-app til at hjælpe dig med at få flere mennesker til at finde dine videoer, få flere besøgende til din hjemmeside og forbedre dine chancer for at få følgere. Få mere at vide om Promote på TikTok.
  ༚
Aktivitet og support indeholder kreative idéer og oplysninger om, hvordan du kan gøre din virksomhedskonto større.
•  En e-mailadresse på din TikTok-profil
•
Eksklusiv adgang til allerede gennemgåede lyde gennem vores kommercielle musikbibliotek
  ༚  Det
kommercielle musikbibliotek, eller CML, er en samling af 1.000.000 sange og lyde, der er blevet gennemgået til kommerciel brug. Biblioteket har sange fra nye og erfarne kunstnere, der giver virksomheder og brands mulighed for at omfavne kreativitet og autenticitet sammen med TikTok-fællesskabet. Gennem vores værktøjer og ressourcer gør det kommercielle musikbibliotek det muligt for brands at skabe deres egne TikTok-trends uden den lange proces med at opnå licenser selv.
  ༚  Virksomhedskonti har ikke adgang til vores generelle musikbibliotek, da disse sange ikke er godkendt til kommerciel brug og er begrænset til personlig underholdning.
•  Business Creative Hub i appen
  ༚  I Creative Hub kan du bruge vejledningen om virksomhedsindhold og tips om indholdsstrategi, optagelse af videoer og bedste praksis, f.eks. de bedste tidspunkter for opslag og indholdsmoderering.
  ༚  Du kan også bruge Video Showcase, som indeholder populært indhold i dit land fra de sidste 30 dage.

*Bemærk: Det anbefales ikke at skifte frem og tilbage fra en virksomhedskonto til en personlig konto. Hvis du ønsker at promovere din virksomhed på TikTok, men også at sende organisk personligt indhold, anbefales det at udføre disse to aktiviteter på separate konti.

Personlige konti

Personlige konti bruges af de fleste mennesker på TikTok. Denne kontotype er et godt valg for generelle TikTok-brugere, indholdsproducenter og de fleste offentlige personer.

Personlige konti giver dig fleksibiliteten til at opleve TikTok på forskellige måder. De er et godt valg til:
At se og interagere med andres indhold. Du kan gøre ting som at se videoer i dit Til dig-feed, bruge Udforsk til at finde nyt indhold, du kan se, følge andre mennesker, og bruge dine foretrukne hashtags til at se indhold, du er interesseret i.
Oprettelse af dit eget indhold, så andre kan nyde det. Med en personlig konto har du også adgang til avancerede producentværktøjer. Disse værktøjer hjælper dig med at lære mere om det indhold, du opretter, og hvad din målgruppe nyder. Dette kan hjælpe dig med at skabe et fællesskab som producent.

Et par ting, du har adgang til med en personlig konto:
• Mere musik og flere lyde
   ༚  Med en personlig konto har du adgang til både
lyde og kommerciallyde. Virksomhedskonti har kun adgang til kommerciallyde, som er et bibliotek med gratis lyde, så du kan bruge dit indhold til kommercielle formål.
•  Skift din konto til privat
   ༚  Du kan ændre din konto til privat, så kun brugere, du godkender, kan følge dig og se dine videoer.
•  Være kvalificeret til indtægtsskabende funktioner som Videogaver, Abonnementer eller Serier.
•  Nogle af funktionerne inden for indtægtsskabelse omfatter:
   ༚
TikTok Creator Marketplace
     •  TikTok Creator Marketplace er den officielle samarbejdsplatform, der forbinder brands og producenter på TikTok. Med Creator Marketplace kan producenter samarbejde med brands om betalte kampagner.
     •  Få mere at vide om Creator Marketplace på vores producentportal og Creator Marketplace-hjemmeside.

༚  Creator Rewards Program
     • Creator Rewards Program er et indtægtsprogram, der giver producenterne bedre incitamenter til at tjene penge på deres videoer.

Skift til en virksomhedskonto

1. Sådan skifter du kontotype:
2. Tryk på knappen Menu ☰ øverst, og vælg derefter Indstillinger og privatliv.
3. Tryk på Konto.
4. Tryk på Skift til virksomhedskonto, og følg derefter instruktionerne for at skifte kontotype.

Generelle funktioner

Begge kontotyper har funktioner, der kan hjælpe dig med at oprette og promovere dine videoer, f.eks.:
•  Send LIVE på TikTok
  ༚   At sende LIVE er en måde for folk på TikTok at få direkte kontakt med deres målgruppe i realtid. Få mere at vide om TikTok LIVE og nogle LIVE-funktioner, du kan bruge.
  ༚  Bemærk: Du skal opfylde alderskravene og have et bestemt antal tilhængere for at kunne sende LIVE.

•  Generelle analysedata
  ༚  Analyse giver indsigt i, hvordan dine videoer klarer sig. Du kan vælge at se et overblik over dine videoer (f.eks. videovisninger, profilvisninger og antal følgere), hvordan dine individuelle videoer klarer sig, og lære mere om, hvilket indhold der virker hos din målgruppe (f.eks. antallet af følgere over tid og det samlede antal likes, kommentarer og delinger).
  ༚  Bemærk: Du skal have slået mindst én offentlig video op for at få adgang til analysedataene.
  ༚  Få mere at vide om dine analysedata på vores Producentportalen eller i vores serie med TikTok-vejledninger.
•  Promote
  ༚  Promote er et annonceringsværktøj, som du kan bruge i din TikTok-app, der kan hjælpe dig med at gøre ting som at få flere mennesker til at opdage dine videoer, drive flere mennesker til din hjemmeside og forbedre dine chancer for at få følgere.
  ༚  Få mere at vide om Promote, og hvordan du administrerer en Promote-video.

•  Producentportal
  ༚  Producentportal er et sted, hvor producenter kan lære mere om det grundlæggende i at komme i gang med TikTok, komme i kontakt med deres målgruppe og bruge bedste praksis for deres videoer.

•  Et hjemmesidelink på din profil
  ༚  Personlige konti, der opfylder visse krav, og virksomhedskonti kan sende slå et hjemmesidelink op på deres profil.

Få mere at vide om andre producentværktøjer, og hvordan du konfigurerer dem.