Find venner fra dine kontakter

For at hjælpe dig med at finde og følge folk, du måske kender på TikTok, kan du vælge at synkronisere dine telefonkontakter med din TikTok-konto.

For at finde venner fra dine kontakter:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på
Tilføj venner.
3. Ved siden af
Kontakter tryk på Find.
4. Tillad TikTok at få adgang til dine kontakter. Du vil blive sendt til indstillingerne for din enhed.
5. Find venner, og følg dem.

For at slå kontaktsynkronisering fra:
1. I TikTok-appen skal du trykke på
Profil nederst.
2. Tryk på knappen
Menu øverst.
3. Tryk på
Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på
Privatliv, og tryk derefter på Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Slå indstillingen
Synkroniser kontakter fra.Husk, at hvis du fjerner TikToks adgang til dine telefonkontakter i dine enhedsindstillinger, synkroniserer vi ikke længere kontakterne, men vi vil fortsat foreslå dig konti ud fra dine tidligere synkroniserede kontakter.
Hvis du ønsker at fjerne alle dine telefonkontakter, der blev synkroniseret til TikTok, og stoppe med at synkronisere kontakter på alle enheder, kan du
fjerne tidligere synkroniserede kontakter fra indstillingen Synkroniser kontakter og Facebook-venner.