Konti for regeringer, politikere og politiske partier

Gå til et afsnit

Om konti for regeringer, politikere og politiske partier  •  Hvem og hvad anses for at være en konto for regeringer, politikere og politiske partier (GPPPA)?  •  Hvilke begrænsninger gælder for en GPPPA?  •  Sådan får du et verifikationsbadge på din konto  •  Sådan får du hjælp til din konto

Om konti til regeringer, politikere og politiske partier

TikTok er en underholdningsplatform, hvor millioner af mennesker kommer hver dag for at se, dele og skabe underholdende, godt indhold. En del af dette indhold omfatter aktuelle begivenheder i valg og politiske dilemmaer. Vores prioritet er at sikre, at vi holder skadelig misinformation væk fra platformen og sikrer, at vores netværk byder på en positiv og indbydende oplevelse. Derfor klassificerer vi relevante politiske TikTok-konti som konti for regeringer, politikere og politiske partier (GPPPA), og anvender en række politikker, der hjælper med at forhindre misbrug af visse funktioner.

Hvem og hvad anses for at være en konto for regeringer, politikere og politiske partier (GPPPA)?

Nationale/statslige enheder som f.eks. styrelser/ministerier
Statslige/provinsielle og lokale myndigheder
  Kandidater og folkevalgte embedsmænd på føderalt/nationalt niveau
  Statslige embedsmænd på føderalt/nationalt niveau, såsom ministre og ambassadører
  Officielle talsmænd eller højtstående ansatte for en kandidat på nationalt/statsligt niveau eller valgt/udnævnt embedsmand. Eksempler kan være stabschef, kampagnedirektør eller digital direktør
  Officiel talsmand, ledende medarbejdere eller leder for et politisk parti. Eksempler kan være partiformænd eller finansdirektører.
  Politiske partier
  Kongelige familiemedlemmer med officiel regeringskapacitet
  Politiske ungdomsforeninger (for de største politiske partier efter den regionale offentlige politiks skøn)
•  Tidligere stats- og/eller regeringschefer
  Politisk handlingskomité eller landespecifikke ækvivalenter
  Kandidater og folkevalgte embedsmænd på statsligt/provinsielt og lokalt niveau som bestemt af regional offentlig bestemmelse baseret på markedsfaktorer
  Statslige embedsmænd på statsligt/provinsielt og lokalt niveau som fastlagt af den regionale offentlige orden baseret på markedsfaktorer

Hvilke begrænsninger gælder for en GPPPA?

Hvis din konto er angivet som en GPPPA, vil følgende funktioner ikke være tilgængelige for dig:

Incitamentsprogrammer og funktioner til indtjening for producenter
GPPPA'er er ikke berettiget til at deltage i noget incitamentsprogram eller til at bruge nogen af TikToks indtægtsfunktioner for producenter på platformen. Dette omfatter, men er ikke begrænset til e-handel, Creator Marketplace og Creator Rewards Program. I praksis betyder det, at GPPPA'er stort set ikke vil kunne give eller modtage penge via TikToks indtjeningsfunktioner.

Annoncering
TikTok har længe forbudt politisk annoncering, herunder både betalte annoncer og producenter, der bliver betalt for at lave brandet politisk indhold. Dette omfatter også brugen af salgsfremmende værktøjer, der er tilgængelige på platformen, såsom Promote eller TikTok Shop. Udover vores politik om politisk annonceindhold indfører vi også forbud på kontoniveau. Det betyder, at konti, vi identificerer som tilhørende politikere og politiske partier, vil have deres adgang til annonceringsfunktioner slået fra. Vi ved, at der vil være lejligheder, hvor officielle regeringsorganisationer kan have grund til at annoncere på TikTok, f.eks. for at promovere folkesundhedsinitiativer som f.eks. COVID-19-boosterprogrammer. Vi vil fortsat tillade offentlige organisationer at annoncere under begrænsede omstændigheder, og de skal samarbejde med en TikTok-repræsentant i sådanne tilfælde. Ligesom politisk annoncering ikke passer med vores mål om at gøre TikTok til et sted, der bringer folk sammen, gør indsamling til politiske kampagner heller ikke. Opfordringer til kampagnefundraising fra GPPPA'er er ikke tilladt på platformen. Det omfatter indhold som en video fra en politiker, der beder om donationer, eller et politisk parti, der leder folk til en donationsside på deres hjemmeside.

Musik
GPPPA'er er begrænset til brug af det kommercielle musikbibliotek (CML). Det kommercielle musikbibliotek er en globalt tilgængelig pulje af over 160.000 allerede godkendte, royalty-fri numre, der er hentet fra nye kunstnere og de bedste musikhuse, med numre både med og uden tekster i alle genrer fra rock til folkemusik. Dette hjælper med at forhindre problemer, der kan opstå ved brug af ophavsretligt beskyttet materiale til salgsfremmende formål.

Størstedelen af numrene i det kommercielle musikbibliotek er licenseret til global, ubegrænset brug inden for TikToks økosystem samt deling af TikTok-brugere. Det betyder, at GPPPA'er ikke må bruge nummeret til at skabe indhold til andre platforme, og at de ikke må remixe eller ændre nummeret på nogen måde. TikTok-indhold kan dog blive slået op på andre platforme, og TikTok-brugere kan frit slå GPPPA-indhold op igen og dele det, hvor de vil.

Sådan får du et verifikationsbadge på din konto

TikTok giver bekræftelsesbadge på nogle konti, hvilket betyder, at vi har bekræftet, at kontoen tilhører den bruger, den præsenterer.

Verifikationsbadges hjælper brugerne med at træffe informerede valg om de konti, de vælger at følge. Det er også en nem måde for kendte personer at fortælle brugerne, at de ser autentisk indhold, og det hjælper med at opbygge tillid blandt højtprofilerede konti og deres følgere. For enkeltpersoner, nonprofitorganisationer, institutioner, virksomheder eller officielle brandsider producent dette badge et vigtigt lag af gennemsigtighed for TikTok-fællesskabet.

Hvis du vil have din GPPPA verificeret, skal du huske:
•  Et verifikationsbadge indikerer ikke støtte fra TikTok.
•  Et verifikationsbadge angiver ikke, at din konto er en GPPPA.
•  Din GPPPA er stadig begrænset fra de funktioner, der er anført ovenfor, hvis du får tildelt et verifikationsbadge.
•  Vi overvejer en række faktorer, før vi giver et verifikationsbadge, såsom om kontoen er autentisk, unik og aktiv. Få mere at vide om verifikationsbadges på TikTok.

Selvom det i øjeblikket er valgfrit på de fleste markeder, anbefaler vi på det kraftigste, at du får din GPPPA bekræftet. I USA kræver vi, at konti knyttet til regeringer, politikere og politiske partier skal bekræftes.

TikTok tager ikke betaling for at blive bekræftet. Enhver der hævder at sælge TikTok-bekræftelser, er ikke tilknyttet virksomheden.

Sådan får du hjælp til din konto

Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding på din konto, eller hvis du ønsker at appellere en GPPPA-klassificering, kan du kontakte os i appen, på nettet eller via en browser.