Opret playlister over dine videoer

Gå til en sektion

Hvem kan oprette en playliste med deres videoer  •  Sådan opretter du en playliste med dine videoer  •  Sådan tilføjer du en video til en playliste  •  Sådan fjerner du en video fra en playliste  •  Sådan administrerer du dine video-playlister

Funktionen til playlister til producenter på TikTok giver producenter mulighed for at kategorisere deres offentlige videoer og hjælpe seerne med at se relevante videoer i en serie.

Personer, der kan oprette en playlisteover deres videoer

Producent-playlister er i øjeblikket ikke tilgængelige for alle på TikTok. Hvis du ikke kan se en mulighed for at oprette playlister under fanen Videoer på din profil, betyder det, at producent-playlister ikke er tilgængelige for dig endnu.

Sådan laver du en playliste over dine videoer

Hvis du har adgang til producent-playlister, kan du lave en playliste af dine offentlige videoer, som vises på din profil.

Sådan laver du en playliste fra din profil:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. På fanen Videoer på din profil skal du trykke på Sorter videoer i playlister (hvis du ikke har oprettet en playliste endnu) eller trykke på knappen Tilføj til playliste ved siden af dine eksisterende playlister.
3. Følg trinene i appen for at navngive din playliste og tilføje videoer. Husk, at du kun kan oprette en playliste med dine offentlige videoer.

Sådan laver du en playliste ud fra en video:
1. I TikTok-appen skal du gå til din video, som du vil bruge til at oprette en playliste. Husk, at du kun kan oprette en playliste med dine offentlige videoer.
2. Tryk på knappen Menu ☰, eller tryk og hold nede på videoen.
3. Tryk på Tilføj til playliste, og tryk derefter på Opret en playliste.
4. Følg trinene i appen for at navngive din playliste og tilføje videoer.

Sådan tilføjer du en video til en playliste

Når du har oprettet din playliste, kan du tilføje flere videoer, som du allerede har oprettet, eller tilføje nye videoer til en playliste.

Sådan tilføjer du en video til en playliste direkte fra en video:
1. I TikTok-appen skal du gå til din video, som du vil føje til en playliste. Husk, at du kun kan tilføje offentlige videoer til en playliste.
2. Tryk på knappen Menu ☰, eller tryk og hold nede på videoen.
3. Tryk på Tilføj til playliste.
4. Vælg den playliste, du vil føje videoen til.

Bemærk: En video kan kun være på én playliste ad gangen. Hvis du vil føje en video til en anden playliste, skal du fjerne den fra den playliste, den allerede er på.

Sådan tilføjer du en video til en playliste, før du slår videoen op:
1. I TikTok-appen skal du lave din video.
2. Tryk på Tilføj til playlisteopslagsskærmen.
3. Vælg den playliste, du vil føje videoen til. Husk, at du kun kan tilføje offentlige videoer til en playliste.
4. Tryk på Slå op for at slå din video op.

Bemærk: Før du kan tilføje en video til en playliste fra din opslagsskærm, skal du først oprette en playliste. Hvis du ikke har oprettet en playliste, kan du ikke se muligheden Tilføj til playliste.

Sådan fjerner du en video fra en playliste

Når du har tilføjet en video til en playliste, kan du også fjerne den igen. Hvis du fjerner en video fra en playliste, slettes videoen ikke, den vil bare ikke længere være tilgængelig på playlisten.
1. I TikTok-appen skal du gå til den video, du vil fjerne fra playlisten.
2. Tryk på knappen Menu ☰, eller tryk og hold nede på videoen.
3. Tryk på Fjern fra playliste.

Sådan administrerer du dine video-playlister

Når du har oprettet nogle playlister, kan du gå tilbage og f.eks. ændre navnet på playlisten, slette playlisten eller redigere indholdet af din playliste.

Sådan ændrer du navnet på din playliste:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. På fanen Videoer på din profil skal du trykke på den playliste, du vil opdatere.
3. Tryk på knappen Menu ☰ øverst på skærmen med din playliste.
4. Tryk på Skift navn på playliste, og tilføj dit nye navn.

Sådan slettes en playliste:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. På fanen Videoer på din profil skal du trykke på den playliste, du vil opdatere.
3. Tryk på knappen Menu ☰ øverst på skærmen med din playliste.
4. Tryk på Slet playliste, og tryk derefter på Slet for at bekræfte.

Bemærk: Hvis du sletter en playliste, sletter du ikke videoerne i playlisten.

Sådan redigerer du din playliste:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. På fanen Videoer på din profil skal du trykke på den playliste, du vil opdatere.
3. Tryk på knappen Menu ☰ øverst på skærmen med din playliste.
4. Tryk på Rediger playliste. Herfra kan du :
   •   Trykke på Fjern videoer eller Tilføj videoer i bunden for at fjerne eller tilføje mere end én video på samme tid.
   •   Tryk på knappen Menu ☰ ved siden af videoen, og træk den for at ændre rækkefølgen af videoer.
5. Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Færdig for at gemme dine ændringer.

Bemærk: Den seneste video, du tilføjer til en playliste, vil være den første video, der afspilles i din playliste. Du kan manuelt ændre rækkefølgen af videoerne, hvis du vil have de ældste videoer afspillet først.