TikTok Notes

Spring til et afsnit

Hvad er TikTok Notes?  •  Kom i gang med TikTok Notes  •  Opslag på TikTok Notes  •  Dine kontoindstillinger på TikTok Notes  •  Slet dine opslag og din profil

Hvad er TikTok Notes?

TikTok Notes er en app, hvor folk kan dele deres øjeblikke via foto-opslag. Hvad enten du vil dokumentere dine eventyr, udtrykke dine tanker eller bare dele snapshots af din dagligdag, er oplevelsen designet til dem, der vil dele og engagere andre via fotoindhold.

Kom i gang med TikTok Notes

Din TikTok-konto er knyttet til TikTok Notes, så du kan forblive logget ind og navigere mellem de to apps ved hjælp af de eksisterende oplysninger, som du gav, da du oprettede en konto. Hvis du ikke har en TikTok-konto, kan du tilmelde dig via TikTok Notes.

Opslag på TikTok Notes

Du kan skabe indhold på TikTok Notes ved at slå det op direkte i appen, men du kan også gøre et hvilket som helst af dine foto-opslag og topkommentarer fra TikTok-appen synlig på TikTok Notes. Dit originale opslag på TikTok vil så vise et link for at fortælle andre, at det også er tilgængeligt på TikTok Notes.

Hvis du vælger at gøre dine foto-opslag og topkommentarer fra TikTok synlige på TikTok Notes:
Før du downloader appen og logger ind
•  Din TikTok Notes-profil vil være synlig og klar til brug.
•  Din profil og dine eksisterende offentlige foto-opslag og topkommentarer vil være synlige og kunne findes i søgninger efter dit TikTok-brugernavn på TikTok Notes.
•  Hvis du er under 18 år, bliver din TikTok Notes-profil som standard indstillet til privat.
•  Hvis du sletter et af de offentlige foto-opslag eller topkommentarer på TikTok, bliver opslaget også slettet på TikTok Notes.
•  Hvis du deaktiverer eller sletter din TikTok-konto, før appen bliver tilgængelig, vil alle opslag og kommentarer på TikTok Notes blive slettet. Når du genaktiverer din konto, bliver tidligere foto-opslag ikke gendannet på TikTok Notes.

Efter at du har downloadet appen og logget ind
•  På opslagsskærmen i TikTok kan du vælge at videredele dine foto-opslag til TikTok Notes (denne indstilling er slået fra som standard).
•  Dine opslag på TikTok Notes får deres egne analysetal (såsom antal visninger, likes og kommentarer), som er adskilt fra analysen på TikTok.

Husk, at TikTok Notes er fokuseret på foto-opslag, så enhver lyd på dine TikTok-opslag bliver fjernet, når du slår dem op på TikTok Notes.

Dine kontoindstillinger på TikTok Notes

Når du har downloadet appen og tilmeldt dig eller logget ind, kan du administrere dine privatlivsindstillinger og profiloplysninger uafhængigt på TikTok Notes.

Privatlivsindstillinger og profiloplysninger, som du kan administrere uafhængigt på TikTok Notes:
Kontotype: Du kan vælge, om du vil have en privat konto eller en offentlig konto på TikTok Notes.
Hvem kan kommentere på mine opslag: Du kan slå kommentarer til eller fra for hvert af dine opslag.
Følger: Du kan følge forskellige konti på hver app. Første gang, du logger ind på TikTok Notes, får du vist en liste over konti, du følger på TikTok, og så kan du vælge, om du vil følge de samme konti på TikTok Notes.
Kaldenavn: Du kan have forskellige kaldenavne på hver app.
Profilfoto: Du kan have forskelligt profilfoto på hver app.

Bemærk: Alle ændringer, du foretager af ovenstående indstillinger eller profiloplysninger, vil kun gælde for din TikTok Notes-profil.

Kontoindstillinger, der deles mellem TikTok og TikTok Notes:
Brugernavn: Din TikTok-konto og din TikTok Notes-profil har samme brugernavn. Ændringer af dit brugernavn i TikTok-appen vil også gælde for din TikTok Notes-profil.
Blokerede konti: Konti, som du har blokeret, vil være blokerede både på TikTok og på TikTok Notes.
Familieparring: Forældre og værger kan fortsat tilpasse sikkerhedsindstillinger for deres teenagere via Familieparring på TikTok. Vær opmærksom på, at synlighed og kommentarer skal administreres direkte på TikTok Notes.

Du kan få flere oplysninger om dine profiloplysninger på TikTok Notes ved at gennemgå vores Privatlivspolitik.

Slet dine opslag og din profil

Hvis du vil slette dine opslag eller kommentarer, kan du slette hvert af dine opslag eller kommentarer direkte på TikTok Notes. Hvis du sletter et foto-opslag eller en kommentar på TikTok, bliver det/den ikke automatisk slettet på TikTok Notes, efter at du har downloadet appen og logget ind. Vær opmærksom på, at før du downloader appen og logger ind, bliver foto-opslag og kommentarer, som du sletter på TikTok, også automatisk slettet på TikTok Notes.

Hvis du vil slette din TikTok Notes-profil, kan du indsende en anmodning via indstillingen
Administrér TikTok-konto. Vær opmærksom på, at hvis du indsender en anmodning, sletter vi både din TikTok-konto og din TikTok Notes-profil, så du ikke længere vil have adgang til nogen af dem. Alternativt kan du vælge at deaktivere både din TikTok-konto og din TikTok Notes-profil. Så beholder vi dine data, så du når som helst kan genoprette dem.

Hvis du vil genoprette din TikTok Notes-profil, kan du logge ind på appen med de samme login-oplysninger, som du brugte tidligere. Din TikTok-konto vil også blive genaktiveret.

Hvis du vil anmode om en kopi af dine TikTok Notes-data, kan du bruge værktøjet
Download dine data til at anmode om dine data, som kan omfatte (men ikke er begrænset til) dit brugernavn, fotohistorik, kommentarhistorik og privatlivsindstillinger.