Effekter

Gå til en sektion

Effekter  •  Filtre

Effekter

Effekter bruges til at tilpasse og føje detaljer til TikTok-videoer. Effekter kan tilføjes før eller efter, du optager en video, men nogle er kun tilgængelige inden optagelse, og andre er kun tilgængelige efter.

For flere redigeringsmuligheder skal du gå til vores artikel om [forbedrede redigeringsværktøjer på TikTok].

For at optage med en effekt:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Tilføj opslag + nederst.
2. Tryk på Effekter nederst på kameraskærmen.
3. Vælg en effekt, der skal forhåndsvises. Den bliver automatisk anvendt til din skærm.
4. Tryk hvor som helst for at vende tilbage til kameraskærmen og optage med effekten.

Du kan også føje effekter til dine Favoritter for at finde dem senere.

For at føje effekter til dine Favoritter:
1. Når du har trykket på knappen Tilføj opslag +, skal du trykke på Effekter og vælge den effekt, du ønsker at markere som favorit.
2. Tryk på knappen Favoritter øverst på panelet Effekter.

Nu bliver effekten vist i dine Favoritter. For at fjerne en effekt fra Favoritter skal du gå til effekten og trykke på knappen Favoritter.

Filtre

Filtre er forudindstillinger, som kan føjes til dit indhold for at ændre dets udseende.

For at føje et filter til din video:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Tilføj opslag + nederst.
2. Tryk på Filtre på sidepanelet.
3. Vælg et filter, du ønsker at bruge. Du kan tilføje et filter, inden og efter du optager eller uploader din video.
4. Juster skyderen oven over panelet Filtre for at forhåndsvise forskellige filterstyrker.
5. Tryk hvor som helst for at vende tilbage til kameraskærmen og optage med filteret.

Vælg Administration fra panelet Filtre for at vælge, hvilke filtre du ønsker at se i appen.