Tekstopslag

Hvad er tekstopslag?

Tekstopslag giver dig mulighed for at slå tekstbaseret indhold op med henblik på at dele dine ideer og udtrykke skriftlig kreativitet med TikToks fællesskab.

Sådan opretter du opslag med tekst

Sådan opretter du et opslag:
1. I TikTok-appen trykker du på Tilføj opslag + knappen nederst.
2. Tryk på Tekst i bunden af skærmen.
3. Indtast teksten, og tryk på Færdig på siden af skærmen. Juster skrifttype, justering, størrelse, stil eller farve.
4. Du kan trykke på Stickers for at vælge fra fanen Stickers eller Emojis eller søge efter animerede GIF'er.
5. Træk for at flytte din animation eller foretage yderligere redigeringer på opslagsskærmen.
6. Tryk på Slå op til dit feed eller Din Story for at afslutte. Ellers kan du trykke på knappen Kladder for at gemme og redigere det senere.

Husk, at dine opslag vil blive offentliggjort i Til Dig- og Følger-feeds, hvis du vælger at slå det op til feed. Du kan vælge, hvem der kan se dit opslag i dine indstillinger på opslagsskærmen. Personer kan se og interagere med dine tekstopslag ligesom med andet indhold.