Duetter

Gå til en sektion

Hvad er Duet på TikTok?  •  Sådan laver du en Duet med en anden persons video  •  Administrer privatlivsindstillinger for Duetter for alle dine videoer  •  Administrer privatlivsindstillinger for Duet for én af dine videoer  •  Administrer Duet-videoer, der er forbundet med din video

Hvad er Duet på TikTok?

Duet giver dig mulighed for at slå din video op side om side med en video fra en anden skaber på TikTok. En Duet indeholder to videoer på en delt skærm, der afspilles på samme tid. Husk, at du skal have en offentlig konto, for at andre kan bruge dine videoer til Duetter.

Du kan vælge, hvem der kan bruge dine videoer til Duetter i dine indstillinger:
I privatlivsindstillingerne for din konto kan du vælge, hvem der kan bruge dine videoer i Duetter:
•   Alle: Hvis du vælger Alle, og du har Duet slået til, kan alle bruge din video til Duetter.
•   Venner: Hvis du vælger Venner, og du har Duet slået til, kan kun dine venner bruge din video til Duetter. Venner er personer på TikTok, som du følger, og som følger dig tilbage.Du kan slå

Duet fra på alle dine eksisterende videoer på én gang i dine privatlivsindstillinger. Det betyder, at du ikke behøver at gå til hver af dine videoer individuelt for at slå Duet fra

Du kan slå Duet til eller fra for hver af dine videoer:
Du kan slå Duet til eller fra, før du slår en video op, eller for en eksisterende video.
•  Hvis du slår Duet til: Den gruppe, du har valgt i indstillingen Duet for alle dine videoer, kan bruge denne video i en Duet. Hvis du f.eks. har valgt kun at tillade, at dine venner bruger alle dine videoer i Duetter, er det kun dine venner, der kan bruge denne video i en Duet, hvis du slår Duet til for én video.
•  Hvis du deaktiverer Duet: Andre kan ikke bruge din video i Duet.

Ting, du bør vide, når du tillader en anden at bruge din video i en Duet:
•  Denne persons privatlivsindstillinger bestemmer, hvem der kan se, kommentere, downloade eller interagere med Duetten.
•  Duetten vises kun på profilen for den person, der indspillede Duetten. Din originale video vises kun på din profilside.
•  Hvis du tillader andre at bruge din video i en Duet, men derefter ændrer dine indstillinger for at begrænse, hvem der kan bruge din video, eller du sletter din video, vil eventuelle eksisterende Duetter, der allerede er lavet, forblive på TikTok. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du anmelde videoen.

Hvis du er under 18 år:
Se indstillingerne for Privatliv og sikkerhed for brugere under 18 år for at få flere oplysninger om dine Duet-indstillinger.

Sådan bruger du en anden persons video i en Duet

Sådan bruger du en video på TikTok i en Duet:
1. I TikTok-appen skal du trykke på knappen Del ved siden af den video, du vil bruge i en Duet.
2. Tryk på Duet nederst.
3. Vælg mellem filmindstillingerne i sidepanelet.
4. Tryk på knappen Optag for at starte og stoppe optagelsen, og tryk derefter på afkrydsningsfeltet.
5. Rediger din video, og tryk derefter på Næste.
6. Juster dine indstillinger, skriv en billedtekst, og tryk på Slå op.Bemærk: Ikke alle videoer har Duet aktiveret.

Administrer privatlivsindstillinger for Duet for alle dine videoer

Sådan vælger du, hvem der kan bruge dine videoer i en Duet:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Duet.
5. Under afsnittet Personer, der kan bruge dine videoer som Duet, skal du vælge, hvem du vil tillade at bruge dine videoer i en Duet.

Administrer privatlivsindstillinger for Duet for en af dine videoer

Før du slår en video op:
Du kan vælge, om du vil have andre til at bruge denne video i en Duet i det sidste trin, før du slår en video op.
1. Opret din video.
2. På skærmen Slå op skal du slå indstillingen Tillad Duet til eller fra.

For en eksisterende video:
1. Gå til den video, du vil opdatere. Du kan finde dine videoer på din profil.
2. Tryk på knappen Flere muligheder i sidepanelet.
3. Tryk på Privatlivsindstillinger nederst.
4. Slå indstillingen Tillad Duet til eller fra.

Administrer Duet-videoer, der er knyttet til din video

Du kan se eller slette Duet- og Stitch-videoer, der er knyttet til din video. Hvis du sletter tilknyttede videoer, fjernes enhver Duet- eller Stitch-video, der er knyttet til din video, herunder din originale video, permanent.

For at se eller slette Duet-videoer, der er knyttet til din video:
1. I TikTok-appen skal du trykke på Profil nederst.
2. Tryk på knappen Menu øverst.
3. Tryk på Indstillinger og privatliv.
4. Tryk på Privatliv, og tryk derefter på Duet.
5. Tryk på Administrer tilknyttede videoer.
6. Tryk på Flere muligheder ved siden af videoen. Herfra:
  ༚  Tryk på Se oplysninger for at se alle de Duet- og Stitch-videoer, der er knyttet til din video.
  ༚  Tryk  på Fjern alle, og derefter Fjern for at slette alle videoer. Dette vil permanent fjerne din originale video og alle tilknyttede Duet- og Stitch-videoer. Hvis du ønsker at beholde en kopi af din oprindelige video, kan du downloade videoen til din enhed, før du udfører ovenstående trin.

Bemærk: Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig alle steder.

Hvis du vil fjerne individuelle Duet-videoer, der er knyttet til din video, kan du kontakte os gennem vores onlineformular.