Lähetä TikTok televisioon

Siirry osioon

Lähetä TikTok-sovellus televisioon  •  Millä laitteilla TikTok voidaan lähettää televisioon?  •  Miten TikTok lähetetään televisioon

Miten TikTokia katsotaan televisiossa

Voit katsoa TikTok-videoita televisiossa lähettämällä niitä matkapuhelimelta.

Millä laitteilla TikTok voidaan lähettää televisioon?

Voit lähettää TikTokin seuraavilta laitteilta:
•  Android-puhelin, jossa on Android 6.0 tai uudempi
•  iPhone, jossa on iOS 12.0 tai uudempi

Huomaa: voit lähettää TikTokin laitteisiin, jotka tukevat Google Chromecastia. Lue lisää Chromecast-laitteiden vaatimista televisioista.

Miten TikTok lähetetään televisioon

Televisioon lähettäminen laitteeltasi:
1. Varmista, että sekä puhelimesi että televisiosi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon, avaa TikTok-sovellus ja siirry videoon, jonka haluat lähettää televisioon.
2. Napauta Jaa-painiketta ja napauta sitten alalaidasta Lähetä TV:hen. Voit joutua vierittämään oikealle, jotta Lähetä TV:hen tulee näkyviin. Jos lähetät ensimmäistä kertaa iOS:ssä, sinua pyydetään myöntämään paikallisverkon käyttöoikeus lähettämiselle.
3. Valitse, mihin televisioon haluat lähettää. Jos et näe televisiota, napauta Päivitä-painiketta.
4. Voit lopettaa lähettämisen napauttamalla lähettävän laitteen banneria alalaidassa ja sitten Katkaise yhteys napauttamalla.

Huomaa: voit vaihtaa televisiota napauttamalla lähettävän laitteen banneria alalaidassa ja valitsemalla, mihin televisioon haluat lähettää.