TikTokin sisällönluojan työkalut

Siirry osioon

Mitä ovat TikTokin sisällönluojan työkalut?  •  Miten sisällönluojan työkaluja käytetään  •  Sisällönluojan työkalujen ominaisuudet  •  Tutustu monetisoinnin mahdollisuuksiin TikTokissa

Mitä ovat TikTokin sisällönluojan työkalut?

Sisällönluojan työkalut ovat sovelluksen sisäisiä ominaisuuksia, jotka tarjoavat avuksesi tietoa sisältösi suoriutumisesta alustalla. Sisällönluojan työkalut ovat käytettävissä sekä henkilökohtaisilla että yritystileillä.

Kattava luettelo verkkoselaimen kautta käytettävistä sisällönluojan työkaluista löytyy Sisällönluojien keskuksesta.

Sisällönluojan työkalujen käyttö

1. Napauta
Profiili TikTok-sovelluksen alalaidassa.
2. Napauta yläreunassa olevaa
Valikko ☰ -painiketta.
3. Napauta
Sisällönluojan työkalut ja napauta työkalua, josta haluat lisätietoja.

Sisällönluojan työkalujen ominaisuudet

Sisällönluojan työkaluilla voit käyttää seuraavia ominaisuuksia. Pidä mielessä, että jotkin näistä ominaisuuksista eivät välttämättä ole vielä käytettävissä alueellasi, ja jotkin työkalut vaativat, että täytät tietyt kriteerit.

Työkalut
•  Analytiikka: näe katselukertojen kokonaismäärä ja seuraajat ja tykkäykset yhteensä. Napauta ylälaidasta Näytä kaikki käydäksesi läpi yksittäisen videon mittarit tai napauta Viimeisin julkaisusi kohdan Analytiikka alta.
•  Monetisointi: tutustu monetisoinnin resursseihin ja työkaluihin napauttamalla Näytä kaikki.
•  Lisää työkaluja: kokeile useampia ominaisuuksia ja työkaluja, kuten promotointityökalua ja Artistien keskusta.
•  Inspiraatiota: ammenna inspiraatiota luomuksiisi tutustumalla omiesi kaltaisiin, nosteessa oleviin videoihin.

LIVE
•  Päivitykset: lue ilmoitukset uusista ominaisuuksista.
•  LIVE-analytiikka: tarkista katselukertojen kokonaismäärä, uudet seuraajat, Timattisaldosi ja Lahjojen antajat.
•  Katsojasijoitukset: lue lisää LIVE-katsojasijoituksista.
•
Työkalut ja resurssit: LIVE-videoihin liittyvät käyttö-, päivitys- ja tarkistustoiminnot, kuten Toisto, LIVE-tapahtumat, tilaus, LIVE-hostaajien keskus jne.
•
Aktiviteetit: osallistu LIVE-kampanjoihin ja suorita tehtäviä saadaksesi käyttöösi lisää LIVE-toimintoja.

Asetukset
Napsauta ylälaidan
Asetukset-painiketta käyttääksesi tiettyjä videoasetuksia.
•
Mainosasetukset: voit antaa mainostajien käyttää julkaisuasi mainoksissaan.
•
Videon äänen tekijänoikeuksien tarkistus: tarkistus voidaan suorittaa automaattisesti aina, kun julkaistaan uusi julkaisu.

Tutustu monetisoinnin mahdollisuuksiin TikTokissa

Optimoi sisällön monetisointistrategiasi ja tutki mahdollisuuksia resurssiemme kautta:
•  Reaaliaikainen yleiskatsaus palkintojen keruusi edistymiseen.
•  Räätälöidyt suositukset muista TikTokin monetisointiohjelmista, niiden vaatimukset sekä ilmoitus, kun täytät tietyn ohjelman vaatimukset ja voit hakea mukaan.
•  Henkilökohtaisia suosituksia kaltaistesi sisällönluojien tuotoksista inspiraation lähteeksi.