Series-sarjan videoiden katsominen

Siirry osioon

Mikä TikTokin Series oikein on?  •  Series-sarjan katseleminen TikTokissa  •  Series-sarjan katsominen  •  Yleisöarvion antaminen Series-sarjalle  •  Hyvityksen pyytäminen Series-sarjasta

Mikä TikTokin Series oikein on?

Series-ominaisuus tarjoaa sisällönluojien tuottamia yksinoikeudellisia premium-videopaketteja, joiden katseluoikeuksia muut käyttäjät voivat ostaa sisällönluojan profiilin ja hänen TikTok-videoihinsa liitettämiensä linkkien kautta.

Series-sarjan katseleminen TikTokissa

Voit ostaa sarjan katseluoikeudet Series-sarjan luoneen sisällönluojan profiilin kautta tai TikTok-videosta, johon sisällönluoja on lisännyt linkin srjaan.

Näin Series-sarjan katseluoikeudet voi ostaa sisällönluojan profiilin kautta:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa sisällönluojan profiilissa kohtaa
Series.
2. Napauta Series-sarjaa, jonka katseluoikeudet haluat ostaa.
3. Vieritä nähdäksesi Series-sarjan videoiden luettelon. Ostokseesi tulee sisältymään kaikkien sarjaan listattujen videoiden katseluoikeus.
4. Napauta
Osta ja suorita ostotapahtuma loppuun näytön ohjeita seuraten.

Näin Series-sarjan katseluoikeudet voi ostaa TikTok-videon kautta:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa Series-sarjan linkkiä, joka löytyy sarjan luojan käyttäjänimen yläpuolelta tämän TikTok-videosta.
2. Vieritä nähdäksesi nykyisen Series-sarjan videoiden luettelon. Napauta
Näytä kaikki Series-sarjat, jos haluat tarkastella luetteloa kaikista sisällönluojan tekemistä sarjoista. Ostokseesi tulee sisältymään kaikkien Series-sarjaan listattujen videoiden katseluoikeus.
3. Napauta
Osta ja suorita ostotapahtuma loppuun näytön ohjeita seuraten.

Series-sarjan katsominen

Voit katsoa Series-sarjan videoita suoritettuasi maksun sarjasta.

Ostamasi Series-sarjan katselu onnistuu näillä ohjeilla:
1. Napauta
profiilia TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta ja valitse sieltä Series.

Pääset ostamiesi Series-sarjojen pariin myös ilmoituksistasi ja suosikeistasi käsin sekä sarjan luojan profiilin kautta.

Yleisöarvion antaminen Series-sarjalle

Voit antaa oman arviosi ostamistasi Series-sarjoista. Yleisöarviot julkaistaan Series-sarjan sivulla.

Yleisöarvion lähettäminen:
1. Siirry Series-sarjaan, jolle haluat antaa oman arviosi.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta ja valitse sieltä Arvioi tämä Series-sarja.
3. Valitse luokituksesi.
4. Arviointi on valmis, kun napautat vielä lopuksi
Lähetä.

Hyvityksen pyytäminen Series-sarjasta

TikTokin Series-sarjoista voi pyytää hyvitystä 14 päivän kuluessa ostoksesta tapauksessa, jossa ostaja ei olekaan tyytyväinen ostokseensa ja on katsonut enintään 25 prosenttia sarjan koko kestosta. Hyvitystä voi pyytää myös siinä tapauksessa että poistamme Series-sarjan Yhteisön suuntaviivojen vastaisena tai käyttöehtojemme rikkomisen vuoksi.

Hyvityksen pyytämisen ohjeet:
1. Siirry Series-sarjaan, josta haluat saada hyvityksen.
2. Napauta ylälaidan
Lisää vaihtoehtoja -painiketta ja valitse Pyydä hyvitystä.
3. Valitse syysi hyvityspyynnölle ja napauta sitten
Lähetä.
4. Toimenpide on valmis, kun napautat vielä lopuksi
Vahvista.

Kun pyyntösi on lähetetty, se tarkistetaan ja sinulle ilmoitetaan sovelluksessa sen hyväksymisestä. Et voi enää katsella Series-sarjaa pyydettyäsi siitä hyvitystä.

Pidäthän nämä jutut mielessä:
•  Pidätämme oikeuden hyvittää sinulle sarjan joko osittaisena tai täytenä hyvityksenä Seriesin ehtojen mukaisesti.
•  Hyvitykset käsitellään alkuperäisellä maksutavallasi.
•  Hyvityksen näkymisessä tililläsi saattaa kestää jopa 30 päivää riippuen alkuperäisestä maksutavasta, jota käytit sarjaostoksen tekemiseen.