TikTok Stories

Tietoja TikTok Storiesista

TikTok Storiesin stooreilla voit jakaa arkeasi seuraajillesi hetkellisellä, aidolla ja intiimillä tavalla. Stoorit ovat enintään 15 sekunnin mittaisia videoita, jotka katoavat 24 tunnin kuluttua julkaisusta.

Tee ensimmäinen TikTok-videosi ja liity luovien, yhteisöllisten ja trendejä luovien sisällönluojien yhteisöön!

Miten TikTok-stoori tehdään?

Voit luoda uuden TikTok-stoorin seuraavasti:
1. Napauta näytön alareunasta +.
2. Käytä TikTok-kameraa.
3. Lisää ääniä, tehosteita, suodattimia tai käytä muita kameratyökaluja.
4. Aloita videon kuvaaminen painamalla Tallenna-painiketta, ota kuva napauttamalla kuvapainiketta näytöllä tai lataa sisältöä TikTokiin Lataa-painikkeella.
5. Kuvaa sisältösi.
6. Napauta Sinun tarinasi.
7. Tee lisäeditoinnit ja muokkaukset julkaisusivulla.
8. Julkaise ensimmäinen stoorisi tänään.