Viestittelyputket

Mitä viestittelyputket ovat?

Viestittelyputket ovat tapa pitää kirjaa siitä, kenen kanssa viestittelet TikTokissa eniten. Jos viestittelet jonkun kanssa yli kolmena päivänä peräkkäin, keskustelussa näkyy viestittelyputken merkki. Viestittelyputken merkki kasvaa sitä mukaa, kun viestittelette. Viestittelyputken merkit katoavat, jos kumpikaan ei ole vuorovaikutuksessa keskustelussa 24 tuntiin. Saat ilmoituksen, jos saat viestittelyputken merkin tai jos se on vanhenemassa.

Viestittelyputken ilmoitusten hallinnointi

Voit hallinnoida viestittelyputken ilmoituksia TikTok-sovelluksen asetuksissa.

Näin otat viestittelyputken ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä:
1. Napauta
Profiili TikTok-sovelluksen alareunasta.
2. Napauta ylälaidan
valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta kohtaa
Ilmoitukset.
4. Seuraavaksi:
   ༚  Ota
Viestittelyputken ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.
   ༚  Napauta kohtaa
Sovellusilmoitukset ja ota sitten Viestittelyputken ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä.