STEM-syöte

Siirry osioon

Mikä on TikTokin STEM-syöte?  •  Mistä STEM-syöte löytyy  •  Ketkä voivat tarkastella STEM-syötettä?  •  STEM-syötteen katselu tai piilottaminen näkyvistä  •  Mikä sisältö kelpaa STEM-syötteeseen?  •  Miten TikTok valitsee, mikä sisältö näkyy STEM-syötteessä?

Mikä on TikTokin STEM-syöte?

STEM-syöte esittelee videoita tieteen, teknologian, tekniikan ja matematiikan aloilta TikTokissa. Termillä STEM viitataan yleisesti teknillis-tieteellisiin aloihin. Lyhenne on juonnettu englanninkielisistä sanoista science, technology, engineering ja mathematics.

Lue lisää STEM-syötteestä.

Mistä STEM-syöte löytyy

STEM-syöte löytyy Seurataan-syötteen vierestä.

Ketkä voivat tarkastella STEM-syötettä?

STEM-syötteen käyttö on vapaaehtoista, ja voit ottaa sen käyttöön ja poistaa sen käytöstä asetuksista.

STEM-syötteen katselu tai piilottaminen näkyvistä

Näin voit hallinnoida STEM-syötettä:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alareunasta Profiili.
2. Napauta yläreunan valikkopainiketta (☰) ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys.
3. Napauta Sisältöasetukset.
4. Näytä tai piilota syöte napauttamalla kohtaa STEM-syöte .

Mikä sisältö kelpaa STEM-syötteeseen?

Pyrimme pitämään STEM-syötteen sisällön sopivana vähintään 13-vuotiaille yleisöille. Tämä voi sisältää sisältöä Sinulle-syötteestä. Jos video poistetaan tai siitä tehdään yksityinen Sinulle-syötteessä, se poistetaan automaattisesti STEM-syötteestä. TikTokissa miltä tahansa alueelta julkisesti saatavilla oleva sisältö voi näkyä STEM-syötteessä, vaikka STEM-syöte ei olisi saatavilla kyseisellä alueella.

Miten TikTok valitsee, mikä sisältö näkyy STEM-syötteessä?

STEM-syötteessä on laaja valikoima sisältöä luonnontieteiden, tekniikan, tekniikan ja matematiikan aloilta. Käytämme sisäisiä järjestelmiä STEM-aiheisiin liittyvien videoiden tunnistamiseen, arvioimme sitten sisällön kolmannen osapuolen kumppanin kanssa varmistaaksemme, että se sopii STEM-syötteeseen, ja kolmannen osapuolen faktantarkistusorganisaation kanssa arvioidaksemme esitettyjen tietojen luotettavuuden. Jos sisältö ei läpäise molempia välitarkistuksia, se ei kelpaa STEM-syötteeseen.