TikTok-tarrat

Siirry osioon

Mitä TikTok-tarrat ovat?  •  Miten TikTokissa tehdään tarrakokoelmia?  •  Miten tarrakokoelmia hallitaan?

Mitä TikTok-tarrat ovat?

TikTok-tarrojen avulla voit luoda omia tarroja ja ladata niitä palveluun sekä tehdä tarrakokoelmia TikTokin yksityisviesteissä käytettäväksi.

Huomautus: Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias, että voit ladata tarrakokoelmia palveluun. Jos olet alle 18-vuotias, suostut käyttöehtojemme mukaan siihen, että sinun täytyy hankkia tähän lupa vanhemmalta tai huoltajalta.

Miten TikTokissa tehdään tarrakokoelmia?

Voit tehdä tarrakokoelmia tietokoneella TikTokin verkkosovelluksessa.

Huomautus: tämä toiminto ei ole käytettävissä mobiilisovelluksella.

Voit ladata tarroja palveluun seuraavasti:
1. Siirry pöytäkoneen selaimella osoitteeseen www.tiktok.com/stickers ja kirjaudu TikTok-tilillesi.
2. Napsauta sivuvalikosta Luo uusi kokoelma tai Luo ja valitse sitten tarratyyppi näytön ohjeiden mukaisesti. Voit valita joko Staattinen tai Animated.
3. Valitse ja lataa tietokoneestasi tarrat, jotka haluat sisällyttää joukkoon. Jos valitset Animated, sinun täytyy ladata myös esikatselukuva.

Voit ladata
༚  enintään 24 tarraa per joukko
༚  APNG-, GIF-, WebP-, PNG- ja JPEG-tiedostoja
༚  enintään kolmen megatavun kokoisia tiedostoja
༚  tiedostoja, joiden kuvasuhde on 1:1.
4. Anna jokaiselle tarralle nimi. Nimien merkkirajoitus on 16. Voit myös järjestää tarrakokoelman uudelleen, poistaa sen tai esikatsella sitä.
5. Kun olet ladannut kaikki tarrasi, jatka napsauttamalla Next. Jos haluat jatkaa myöhemmin, voit napsauttaa myös Tallenna luonnos.
6. Lisää tarrakokoelman nimi, kansikuva ja kuvaus näytön ohjeiden mukaisesti. Jatka napsauttamalla Seuraava.
7. Tarkista joukko, lue käyttöehdot ja vahvista tekijänoikeuksien omistajuus.
8. Viimeistele prosessi napsauttamalla Lähetä.

Kun olet lähettänyt tarrakokoelmasi, tarkistamme, että se on yhteisösuuntaviivojemme ja käyttöehtojemme mukainen. Tänä aikana voit yhä tehdä muutoksia tarrakokoelmaasi tarvittaessa. Saat ilmoituksen, kun tarrakokoelmasi hyväksytään ja julkaistaan. Kun se on julkaistu, käyttäjät voivat käyttää tarrakokoelmaasi julkisesta profiilistasi tai tarrapaneelista.

Miten tarrakokoelmia hallitaan?

Voit hallita tarrakokoelmia TikTok-tililläsi pöytäkoneen selaimella. Voit tarkistaa tarrakokoelmien tilan, muokata, poistaa ja katsella olemassa olevia tarrakokoelmia ja peruuttaa niiden julkaisuja.

Voit hallita TikTok-tarrakokoelmia seuraavasti:
1. Siirry pöytäkoneen selaimella osoitteeseen www.tiktok.com/stickers/manage ja kirjaudu TikTok-tilillesi.
2. Jos haluat muokata tarrakokoelmia, valitse Muokkaa Toiminta-sarakkeesta. Tämän jälkeen voit tehdä muutoksia tarroihisi ja lähettää niitä tarkistettavaksi uudelleen.
3. Jos haluat peruuttaa julkaistun tarrakokoelman julkaisun, valitse Nosta Toiminta-sarakkeesta.
4. Jos haluat poistaa julkaistun tarrakokoelman julkaisun, valitse Poista Toiminta-sarakkeesta. Muista, että tämä poistaa tarrakokoelman pysyvästi.