TikTok Notes

Siirry osioon

Mikä on TikTok Notes?  •  TikTok Notesin käyttöönotto  •  Julkaiseminen TikTok Notesissa  •  TikTok Notesin tiliasetukset  •  Julkaisujen ja profiilin poistaminen

Mikä on TikTok Notes?

TikTok Notes on sovellus, jonka avulla voit jakaa elämäsi hetkistä kuvajulkaisuja. Seikkailut, omat ajatukset tai tuokiokuvat arjesta on helppo jakaa TikTok Notesin kautta kuvajulkaisuina.

TikTok Notesin käyttöönotto

TikTok-tilisi on yhdistetty TikTok Notesiin, jotta sinun ei tarvitse kirjautua ulos, kun käytät kumpaakin sovellusta vuorotellen. Käytämme tähän tietoja, jotka annoit, kun loit tilin. Jos sinulla ei ole TikTok-tiliä, voit luoda sellaisen TikTok Notes -sovelluksen kautta.

Julkaiseminen TikTok Notesissa

Voit julkaista sisältöä suoraan TikTok Notes -sovelluksessa. Voit myös asettaa TikTok-sovelluksessa julkaisemasi kuvat sekä huippukommenttisi näkyviin TikTok Notesiin. TikTok-sovelluksen alkuperäisessä julkaisussa on silloin linkki TikTok Notesiin, jotta käyttäjät tietävät sen löytyvän myös sieltä.

Jos haluat, että TikTokin kuvajulkaisut ja huippukommentit näkyvät myös TikTok Notesissa:
Ennen kuin lataat sovelluksen ja kirjaudut sisään
•  TikTok Notes -profiilisi on julkinen ja käyttövalmis.
•  Profiilisi ja olemassa olevat julkiset kuvajulkaisut ja huippukommentit ovat julkisesti esillä ja haettavissa TikTok Notes -sovelluksessa TikTok-käyttäjänimelläsi.
•  Jos olet alle 18-vuotias, TikTok Notes -profiilisi on asetettu yksityiseksi automaattisesti.
•  Jos poistat jonkin julkisista kuvajulkaisuistasi tai huippukommenteistasi TikTokissa, kyseinen julkaisu tai kommentti poistetaan myös TikTok Notes -sovelluksesta.
•  Jos deaktivoit tai poistat TikTok-tilisi ennen kuin sovellus on käytettävissä, kaikki TikTok Notesin julkaisut ja kommentit poistetaan. Aiempia kuvajulkaisuja ei voi palauttaa TikTok Notesiin, vaikka aktivoit tilisi uudelleen.

Ota huomioon, että TikTok Notes keskittyy kuvajulkaisuihin, joten TikTok-julkaisuissa olevat äänet poistetaan, kun julkaiset ne TikTok Notesissa.

Sovelluksen lataamisen ja sinne sisäänkirjautumisen jälkeen:
•  Voit jakaa kuvajulkaisusi TikTok Notesissa TikTokin julkaisunäytöstä (asetus on oletuksena pois käytöstä).
•  TikTok Notesin julkaisuissa käytetään TikTokista erillistä analytiikkaa (kuten julkaisujen katselut, tykkäykset ja kommentit).

Ota huomioon, että TikTok Notes keskittyy kuvajulkaisuihin, joten TikTok-julkaisuissa olevat äänet poistetaan, kun julkaiset ne TikTok Notesissa.

Tiliasetuksesi TikTok Notesissa

Kun lataat TikTok Notes -sovelluksen ja kirjaudut sisään, voit määrittää sovellusta koskevat yksityisyysasetuksesi ja profiilitietosi.

TikTok Notesin yksityisyysasetukset ja profiilitiedot määritetään seuraavasti:
Tilityyppi: Voit määrittää TikTok Notes -tilisi yksityiseksi tai julkiseksi.
Kuka voi kommentoida julkaisua: Voit ottaa kommentit käyttöön tai poistaa ne käytöstä kussakin julkaisussasi.
Seurataan: Voit seurata eri tilejä sovelluskohtaisesti. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa sisään TikTok Notesiin, näet luettelon TikTokissa seuraamistasi tileistä. Voit valita, haluatko seurata samoja tilejä myös TikTok Notesissa.
Lempinimi: Voit käyttää kussakin sovelluksessa eri lempinimeä.
Profiilikuva:Voit käyttää kussakin sovelluksessa eri profiilikuvaa.

Huomautus: Edellä oleviin asetuksiin tai profiiliisi tekemiä muutoksia käytetään vain TikTok Notes -profiilissasi.

TikTokin ja TikTok Notesin yhteiset tiliasetukset:
Käyttäjätunnus: TikTok- ja TikTok Notes -profiileissasi käytetään samaa käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnukseesi TikTokissa tekemäsi muutokset tehdään myös TikTok Notes -profiiliisi.
Estetyt tilit: Estämäsi tilit estetään sekä TikTokissa että TikTok Notesissa.
Perhemoodi:Vanhemmat ja huoltajat voivat muokata teinien turvallisuusasetuksia TikTokin Perhemoodin avulla. Huomioi, että löydettävyyttä ja kommentteja on hallittava erikseen TikTok Notes -sovelluksessa.

Lisätietoja TikTok Notesin profiilitiedoista on Tietosuojakäytännössämme.

Julkaisujen ja profiilin poistaminen

Jos haluat poistaa julkaisuja ja kommentteja, se on tehtävä suoraan TikTok Notesissa. Jos poistat kuvajulkaisun tai kommentin TikTok-sovelluksessa, sitä ei poisteta automaattisesti TikTon Notes -sovelluksessa, jos olet jo ladannut sovelluksen ja kirjautunut sisään. Huomioi, että kun olet ladannut TikTok Notes -sovelluksen ja kirjautunut sisään, TikTokissa poistamasi kuvajulkaisut ja kommentit poistetaan myös TikTok Notesista.

Voit pyytää TikTok Notes -tilisi poistamista Hallitse TikTok-tiliä asetuksen kautta. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sekä TikTok- että TikTok Notes -profiilisi poistetaan kokonaan, etkä pääse enää tileille. Voit myös poistaa TikTok-tilisi ja TikTok Notes -tilisi käytöstä väliaikaisesti, jolloin säilytämme tietosi ja voit ottaa tilisi uudelleen käyttöön milloin tahansa.

Voit ottaa TikTok Notes -profiilisi käyttöön kirjautumalla sovellukseen aiemmin käyttämilläsi tunnuksilla. Myös TikTok-tilisi aktivoidaan tällöin uudelleen.

Voit pyytää kopion TikTok Notes -tiedoistasi käyttämällä Lataa tietosi -työkalua. Saat muun muassa seuraavat tiedot: käyttäjätunnus, kuva- ja kommenttihistoria sekä yksityisyysasetukset.