Tykkääminen

Siirry osioon

Videoista tykkääminen TikTokissa  •  Näin voit ilmaista, ettet tykkää jostakin videosta TikTokissa  •  Tykkäämiesi videoiden paikantaminen  •  Näin voit hallita sitä, ketkä voivat tarkastella tykkäämiäsi videoita

Videoista tykkääminen TikTokissa

Ohje videosta tykkäämiseen:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa tykkäyspainiketta videon vierestä tai vaihtoehtoisesti kaksoisnapauta videota. Tykkäämispainike vaihtaa väriä valkoisesta punaiseen.
2. Voit poistaa tykkäyksesi napauttamalla tykkäyspainiketta uudelleen.

Näin voit ilmaista, ettet tykkää jostakin videosta TikTokissa

Jos et tykkää jostakin videosta, voit toimia näin:
1. Pidä videota painettuna TikTok-sovelluksessa tai napauta jakamispainiketta.
2. Napauta "En ole kiinnostunut", niin näytämme sinulle jatkossa vähemmän kyseisen videon kaltaista sisältöä.
Vaihtoehtoisesti:
1. Napauta työpöytäselaimessa videon yläreunassa olevaa Tee ilmoitus -painiketta.
2. Valitse "Muu" ja sitten "Sisältö ei kiinnosta minua".
3. Homma on paketissa, kun napautat vielä lopuksi lähetyspainiketta.

Tykkäämiesi videoiden paikantaminen

Näin löydät videot, joista olet tykännyt:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta Tykätyt videot -välilehteä.

Näin voit hallita sitä, ketkä voivat tarkastella tykkäämiäsi videoita

Voit itse valita, haluatko näyttää vai piilottaa tykkäämäsi videot profiilistasi. Tykkäämäsi videot piilotetaan profiilistasi oletuksena siinä vaiheessa kun luot tilin.

Tykkäämiesi videoiden piilottaminen profiilistasi ja niiden tuominen esille käy näin:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta yläreunan valikkopainiketta.
3. Napauta Asetukset ja yksityisyys ja sitten Yksityisyys.
4. Napauta Tykätyt videot ja valitse Kaikki (vain julkiset tilit), Seuraajat (vain yksityiset tilit) tai Vain minä.