Suosikkikirjasi

Siirry osioon

Tietoja kirjalinkeistä TikTokissa  •  Kirjan tallentaminen TikTokissa  •  Näin paikannat tallennetut kirjasi

Tietoa kirjalinkeistä TikTokissa

Sisällönluojat voivat lisätä kirjalinkkejä TikTok-videoihinsa. Kirjalinkin kautta voi tarkastella lisätietoja kirjasta ja suosituksia samankaltaisista kirjoista, lähettää oman kirja-arvion sekä tallentaa kirjan suosikkeihin.

Kirjan tallentaminen TikTokissa

Kirjan lisääminen suosikkeihin:
1. Siirry TikTok-sovelluksessa videoon, joka sisältää linkin kirjaan.
2. Kirjalinkki löytyy videon kuvauksen yläpuolelta. Napauta sitä.
3. Napauta
Lisää suosikkeihin.

Näin paikannat tallennetut kirjasi

Polku tallentamiisi kirjoihin:
2. Napauta
Suosikit-painiketta.
3. Napauta
Kirjat. Sinun täytyy ehkä vielä sipaista vasemmalle.