Lisää omasi

Siirry osioon

Mikä on TikTokin Lisää omasi -ominaisuus?  •  Lisää omasi -kehotteen luominen  •  Lisää omasi -kehotteeseen vastaaminen  •  Profiilisi Lisää omasi -kehotteen hallinta

Mikä on TikTokin Lisää omasi -ominaisuus?

Lisää omasi antaa sinun olla vuorovaikutuksessa muiden TikTok-käyttäjien kanssa käyttämällä kehotetta, jonka voit lisätä videoosi tai johon voit vastata.

Lisää omasi -kehotteen luominen

Voit lisätä kehotteen videoosi seuraavasti:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa Lisää julkaisu + -painiketta ja kuvaa tai lataa video.
2. Napauta
Lisää omasi -painiketta muokkausnäytössä. Löydät Lisää omasi -ominaisuuden myös muokkausnäytön Tarroista.
3. Anna kehote mistä tahasta aiheesta tai valitse jokin ehdotetuista kehotteista. Näitä kehotteita ehdotetaan nousussa olevien aiheiden perusteella.
4. Viimeistele videon muokkaaminen ja napauta
Seuraava.
5. Kirjoita kuvaus
ja säädä videoasetuksia. Napauta sitten Julkaise.

Kehotteen lisääminen suoraan toisesta videosta:
1. Siirry videoon, joka sisältää Lisää omasi -kehotteen, ja napauta painiketta nähdäksesi lisätietoja.
2. Siirry kameranäyttöön napauttamalla
Uusi aihe.
3. Anna kehote mistä tahasta aiheesta tai valitse jokin ehdotetuista kehotteista. Näitä kehotteita ehdotetaan nousussa olevien aiheiden perusteella.
4. Kuvaa videosi ja napauta
Seuraava.
5. Kirjoita kuvaus ja säädä videoasetuksia. Napauta sitten
Julkaise.

Pidä mielessä seuraavat:
•  Lisää omasi -kehote näkyy kaikille, ja kuka tahansa voi vuorovaikuttaa niiden kanssa. Jos vastaat Lisää omasi -kehotteeseen, voit säätää videosi yksityisyysasetuksia, jos et halua kaikkien näkevän sitä.
•  Lähetämme sinulle postilaatikkoilmoituksia sovelluksessa, kun joku vastaa kehotteeseesi. Jos et halua saada ilmoituksia, voit poistaa sovellusviestit käytöstä
mainintojen ja tunnisteiden osalta.
•  Et voi poistaa Lisää omasi -painiketta videostasi, kun olet julkaissut sen. Jos et halua, että videosi liitetään Lisää omasi -kehotteeseen, voit muuttaa videon yksityisyysasetusta tai poistaa videosi.
•  Voimme lisätä videoosi Lisää omasi -painikkeen, jos se sisältää suositun aiheen, jolla kutsutaan muita olemaan vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa. Ilmoitamme sinulle tästä päivityksestä, ja jos haluat poistaa tämän painikkeen videostasi, voit ottaa meihin yhteyttä ilmoituksen kautta.

Lisää omasi -kehotteeseen vastaaminen

Jos huomaat, että video sisältää Lisää omasi -kehotteen, voit vastata siihen suoraan luomalla uuden videon.

Voit vastata kehotteeseen seuraavasti:
1. Siirry videoon, joka sisältää Lisää omasi -kehotteen, ja napauta painiketta nähdäksesi lisätietoja.
2. Napauta
Lisää omasi, jotta voit luoda videon.
3. Viimeistele videon muokkaaminen ja napauta
Seuraava.
4. Kirjoita kuvaus ja säädä videoasetuksia. Napauta sitten
Julkaise.

Tärkeitä asioita, jotka sinun tulee tietää, kun vastaat Lisää omasi -kehotteeseen:
•  Alkuperäisen Lisää omasi -kehotteen luojalle, yhteisille ystävillesi ja muille vastanneille ilmoitetaan julkaisustasi.
•  Videosi yksityisyysasetuksista riippuen profiilikuvasi saattaa näkyä muille Lisää omasi -painikkeella ja videosi voi näkyä myös muille muiden vastausten ohella.

Lisää omasi -ominaisuuden hallinnointi

Voit katsoa kaikki Lisää omasi -videot, jotka lisäsit ja joihin sait kutsun.

Voit tarkastella kaikkia Lisää omasi -kehotteita, joiden kanssa olet ollut vuorovaikutuksessa, seuraavasti:
1. Napauta Profiili TikTok-sovelluksen alareunassa.
2. Napauta yläreunassa olevaa valikkopainiketta ☰.
3. Napauta Sisällönluojan työkalut.
4. Napauta Lisää omasi kohdassa Lisää työkaluja.
   ༚  Lisätty-välilehdellä luetellaan kaikki Lisää omasi -julkaisusi. Jos sinulla ei ole vielä julkaisua, voit luoda uuden aiheen napauttamalla Uusi aihe.
   ༚  Lisättävää-välilehdellä näet kehotteet, jotka sinut on pyydetty luomaan. Valitse kehote lisätäksesi sen aiheeseen.

Voit hallita Lisää omasi -yksityisyysasetuksia seuraavasti:
1. Napauta Sisällönluojan työkalut ja sitten Lisää omasi.
2. Napauta Lisää vaihtoehtoja … -painiketta.
3. Valitse, ketkä voivat pyytää sinua lisäämään materiaalia aiheeseen: Kaikki, Seuratut, Kaverit tai Ei kukaan.