Tekstijulkaisut

Mitä tekstijulkaisut ovat?

Tekstijulkaisuissa voit julkaista tekstisisältöä jakaaksesi ideoitasi ja esitelläksesi kirjallista luovuuttasi TikTok-yhteisölle.

Tekstijulkaisujen laatiminen

julkaisun laatiminen:
1. Napauta TikTok-sovelluksen alalaidassa Lisää julkaisu + -painiketta.
2. Napauta näytön alalaidassa Teksti.
3. Syötä teksti ja napauta näytön reunassa Valmis. Säädä fontin tyyli, koko tai väri tai tekstin tasaus.
4. Voit napauttaa Tarrat valitaksesi haluamasi Tarrat- tai Emojit-välilehdeltä tai etsiäksesi animoituja GIF-kuvia.
5. Siirrä animaatio vetämällä tai muokkaa Julkaisu-näyttöä.
6. Viimeistele napauttamalla Julkaise syötteeseen tai Sinun tarinasi. Muussa tapauksessa voit tallentaa julkaisun ja muokata sitä myöhemmin napauttamalla Luonnokset-painiketta.

Pidä mielessä, että julkaisusi julkaistaan Sinulle- ja Seurataan-syötteissä, jos valitset julkaisun syötteeseen. Voit valita Julkaisu-näytön asetuksista, ketkä voivat nähdä julkaisusi. Käyttäjät näkevät tekstijulkaisusi ja voivat olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa muun sisällön tavoin.