TikTokin Sisällönluojien keskus

Siirry osioon

Mikä TikTokin Sisällönluojien keskus on?  •  Sisällönluojien keskuksen käyttö  •  Sisällönluojien keskuksenominaisuudet

Mikä TikTokin Sisällönluojien keskus on?

TikTokin Sisällönluojien keskus on alusta, joka auttaa sisällönluojia kasvamaan TikTokissa. Sisällönluojat voivat käyttää sitä seuraaviin:
•  Lataa ja ajasta julkaisuja
•  Hallinnoi sisältöäsi
•  Tarkastele yksityiskohtaista analytiikkaa
•  Jaa palautetta

Sisällönluojien keskuksen käyttö

Sisällönluojien keskus ja sen kaikki työkalut ovat käytettävissä verkkoselaimella. Voit myös käyttää tiettyjä Sisällönluojien keskuksen tärkeimpiä ominaisuuksia TikTok-sovelluksen sisällönluojan työkaluissa. Lue lisää TikTok-sovelluksen sisällönluojan työkaluista.

Näin käytät TikTokin Sisällönluojien keskusta:
Mene osoitteeseen www.tiktok.com/creator-center ja kirjaudu sisään TikTok-tilillesi. Voit myös siirtyä tiettyihin Sisällönluojien keskuksen osioihin TikTokin aloitussivulta:
•  Analytiikka: Napauta profiilikuvaa ylälaidasta ja valitse
Näytä analytiikka.
•  Videoiden lataaminen: Napauta ylälaidasta
Lataa.

Sisällönluojien keskuksenominaisuudet

Sisällönluojien keskus tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

Etusivu
Sisällönluojien keskuksen etusivulta löydät yleiskatsauksen tilistäsi, mukaan lukien
•  tilin analytiikka, kuten tärkeimmät mittarit
•  esikatselu viimeisimmistä julkaisemistasi videoista
•  videoidesi viimeisimmät kommentit.

Lataa
Täällä voit ladata, muokata ja julkaista videoita. TikTokiin ladattavien videoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:
•  MP4- tai WebM-tiedostomuoto
•  tarkkuus vähintään 720x1280
•  pituus enintään 10 minuuttia
•  alle 10 Gt

Lataamisen jälkeen voit lisätä tai säätää seuraavia videoasetuksia:
•
Tekstitys: lisää videoosi tekstitys.
•
Kansi: valitse videollesi kansikuva.
•
Ketkä voivat katsoa tämän videon: valitse, ketkä voivat katsoa videosi.
•
Salli käyttäjien: salli muiden kommentoida, duetoida tai parsia videotasi.
•
Suorita tekijänoikeustarkistus: jos tämä on valittu, tarkistamme videosi käytettyjen äänien tekijänoikeusrikkomusten varalta. Jos rikkeitä löytyy, voit muokata videota ennen sen julkaisemista.

Julkaisut
Tässä osiossa voit käydä läpi ja hallinnoida kaikkia julkaisemiasi ja ajastamiasi julkaisuja. Voit järjestellä ja katsoa videoitasi, muokata yksityisyysasetuksia ja poistaa videoita monta kerrallaan.

Kommentit
Hallinnoi ihmisten videoillasi julkaisemia kommentteja ja ole niiden kanssa vuorovaikutuksessa. Voit myös suodattaa enintään 30 päivää ja hakea kommentteja niiden löytämisen helpottamiseksi.

Huom. Kommenttiosio ei sisällä yhteisön merkitsemiä tai estettyjä kommentteja.

Analytiikka
Näe tilisi analytiikka kokonaisuudessaan seuraavissa kategorioissa:
•
Tärkeimmät mittarit: tilin suoriutuminen
•
Sisältö: yksittäisten videoiden mittarit
•
Seuraajat: seuraajasi demografisesti esitettynä

Palaute
Anna palautetta Sisällönluojien keskuksesta ja jaa kokemuksesi sisällönluojana. Palautetta käytetään palveluiden kehittämiseen.

Sisällönluojien Akatemia
Sisällönluojien Akatemia on tietokeskus, jossa sisällönluojat voivat oppia lisää sisällön optimoinnista TikTokissa. Akatemia sisältää erilaisia resursseja, kuten artikkeleita ja videoita.