Tekstinnlegg

Hva er tekstinnlegg

Med tekstinnlegg kan du publisere tekstbasert innhold for å dele ideer og uttrykke skriftlig kreativitet med TikTok-fellesskapet.

Slik lager du innlegg med tekst

Slik lager du innlegg:
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Trykk på Tekst nederst på skjermen.
3. Skriv teksten og trykk på Ferdig på siden av skjermen. Endre skrifttypen, -justeringen, -størrelsen, -stilen eller -fargen.
4. Du kan trykke på Klistremerker for å velge blant Klistremerker- og Emojier-fanene eller søke etter animerte GIF-er.
5. Dra for å flytte animasjonen eller redigere mer på publiseringsskjermen.
6. Trykk på Publiser til strømmen eller Din historie for å fullføre. Du kan også trykke på Utkast for å lagre og redigere det senere.

Husk at innleggene blir publisert i «For deg»- og «Følger»-strømmene hvis du velger å publisere i strømmen. Du kan velge hvem som kan se innlegget i innstillingene på publiseringsskjermen. Andre kan se og samhandle med tekstinnleggene på samme måte som det andre innholdet.