TikTok Notes

Hopp til et avsnitt

Hva er TikTok Notes?  •  Komme i gang med TikTok Notes  •  Publiserer på TikTok Notes  •  Konto-innstillingene dine på TikTok Notes  •  Sletting av innleggene og profilen din

Hva er TikTok Notes?

TikTok Notes er en app hvor folk kan dele øyeblikkene sine gjennom fotoinnlegg. Enten du dokumenterer eventyrene dine, uttrykker tankene dine, eller bare deler øyeblikksbilder av dagen din, er opplevelsen utviklet for de som ønsker å dele og engasjere seg gjennom fotoinnhold.

Komme i gang med TikTok Notes

TikTok-kontoen din er knyttet til TikTok Notes, så du kan være logget på og navigere mellom de to appene ved å bruke informasjonen du oppga da du opprettet kontoen. Hvis du ikke har en TikTok-konto, kan du registrere deg direkte på TikTok Notes.

Publisere på TikTok Notes

Hvis du vil opprette innhold på TikTok Notes, kan du publisere direkte i appen og gjøre bildeinnlegg og populære kommentarer fra TikTok-appen synlige på TikTok Notes. Ditt opprinnelige innlegg på TikTok viser en lenke som lar andre vite at det også er tilgjengelig på TikTok Notes.

Hvis du velger å gjøre TikTok-bildeinnleggene og de populære kommentarene dine synlige på TikTok Notes:
Før du laster ned og logger på appen
•  TikTok Notes-profilen din er synlig og klar til bruk.
•  Profilen din og de eksisterende offentlige bildeinnleggene og popuære kommentarene dine er synlige og søkbare ved hjelp av TikTok-brukernavnet ditt på TikTok Notes.
•  Hvis du er under 18 år, er TikTok Notes-profilen din som standard angitt til privat.
•  Hvis du sletter et av de offentlige bildeinnleggene eller en av de populære kommentarene dine på TikTok, slettes også innlegget eller kommentaren fra TikTok Notes.
•  Hvis du deaktiverer eller sletter TikTok-kontoen din før appen blir tilgjengelig, slettes alle innlegg og kommentarer på TikTok Notes. Når du reaktiverer kontoen din, gjenopprettes ikke tidligere bildeinnlegg på TikTok Notes.

Når du har lastet ned og logget inn i appen
•  Du kan velge å dele bildene dine til TikTok Notes på innleggsiden i TikTok (denne innstillingen er slått av som standard).
•  Innleggene dine på TikTok Notes vil ha egne analyser (som visninger, likerklikk og kommentarer), og er adskilt fra analysene på TikTok.

Husk at TikTok Notes er fokusert på fotoinnlegg, så eventuelle lyder på dine TikTok-innlegg vil bli fjernet når du legger dem ut på TikTok Notes.

Kontoinnstillingene dine på TikTok Notes

Når du har lastet ned og registrert deg eller logget inn i appen, kan du administrere personverninnstillingene og profilinformasjonen din hver for seg på TikTok Notes.

Personverninnstillinger og profilinformasjon som du kan administrere uavhengig på TikTok Notes:
Kontotype: Du kan velge om du vil ha en privat konto eller en offentlig konto på TikTok Notes.
Hvem kan kommentere på innleggene mine: Du kan slå kommentarer på eller av for hvert av innleggene dine.
Følger: Du kan følge forskjellige kontoer på de to appene. Når du logger inn på TikTok Notes for første gang, vil du få opp en liste over kontoer du følger på TikTok, og du kan velge om du vil følge de samme kontoene på TikTok Notes.
Kallenavn: Du har muligheten til å ha et ulikt kallenavn på de to appene.
Profilbilde: Du har muligheten til å ha et eget profilbilde for hver app.

Merk: Eventuelle endringer du gjør i de ovennevnte innstillingene eller profilinformasjonen, vil bare gjelde for TikTok Notes-profilen din.

Kontoinnstillinger som deles mellom TikTok og TikTok Notes:
Brukernavn: TikTok-kontoen din og TikTok Notes-profilen deler det samme brukernavnet. Eventuelle endringer av brukernavnet ditt i TikTok-appen vil også gjelde for TikTok Notes-profilen din.
Blokkerte kontoer: Kontoer du har blokkert vil være blokkert både på TikTok og TikTok Notes.
Familiekontroll: Foreldre og foresatte kan fortsette å tilpasse sikkerhetsinnstillinger for tenåringene sine gjennom Familiekontroll på TikTok. Husk at synlighet og kommentarer må administreres direkte på TikTok Notes.

For mer informasjon om profilinformasjonen din på TikTok Notes, se Personvernerklæringen vår.

Sletting av innleggene og profilen din

Hvis du vil slette innleggene eller kommentarene dine, kan du slette dem direkte på TikTok Notes. Hvis du sletter et bildeinnlegg eller en kommentar på TikTok, slettes de ikke automatisk på TikTok Notes når du har lastet ned og logget på appen. Husk at før du laster ned og logger på appen, slettes bildeinnlegg og kommentarer som du sletter på TikTok, også på TikTok Notes.

For å slette TikTok Notes-profilen din, kan du sende inn en forespørsel gjennom innstillingen Administrer TikTok-konto. Husk at hvis du sender inn en forespørsel, vil vi slette både TikTok-kontoen og TikTok Notes-profilen din, og du vil ikke lenger ha tilgang til noen av dem. Alternativt kan du velge å deaktivere både TikTok-kontoen og TikTok Notes-profilen din, og vi vil beholde dataene dine slik at du når som helst kan gjenopprette dem.

For å reaktivere TikTok Notes-profilen din, kan du logge inn i appen med de samme påloggingsopplysningene du brukte tidligere. TikTok-kontoen din vil også bli reaktivert.

For å be om en kopi av TikTok Notes-dataene dine, kan du bruke vårt Last ned dataene dine-verktøy for å be om dataene dine, som kan inkludere, men ikke er begrenset til, brukernavnet ditt, bildehistorikk, kommentarhistorikk og personverninnstillinger.