Finne venner fra kontaktene dine

For å hjelpe deg å finne og følge personer du kanskje kjenner på TikTok, kan du velge å synkronisere telefonkontaktene til TikTok-kontoen din.

Slik finner du venner fra kontaktene dine:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Legg til venner.
3. Ved siden av Kontakter trykker du på Finn.
4. Gi TikTok tilgang til kontaktene dine. Du blir videresendt til enhetens innstillinger.
5. Finn venner og følg dem.

Slik slår du av kontaktsynkronisering:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Meny øverst på skjermen.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Personvern og deretter på Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Slå Synkroniser kontakter-innstillingen av. Hvis du fjerner TikToks tilgang til telefonkontaktene dine i enhetens innstillinger, kan vi ikke lenger synkronisere kontakter. Vi kommer fortsatt til å foreslå kontoer til deg basert på tidligere synkroniserte kontakter.

Hvis du ønsker å fjerne alle telefonkontaktene dine som ble synkronisert til TikTok og stoppe synkronisering av kontakter på alle enheter, kan du fjerne tidligere synkroniserte kontakter i Synkroniser kontakter og Facebook-venner-innstillingen.