Utforske og søke

Hva er Utforsk?

Utforsk er en side på TikTok der du kan søke etter og utforske den store mengden innhold i TikTok-fellesskapet. I denne strømmen finner du populære videoer, emneknagger, skapere og sponset innhold.

Merk: Noen brukere ser Venner-fanen i stedet for Utforsk.

Finne Utforsk-siden

Slik får du tilgang til Utforsk-siden:
1.Trykk på Utforsk nederst på skjermen.
2. Bruk søkefeltet øverst til å finne spesifikt innhold eller utforske populære videoer, emneknagger, skapere og sponset innhold som er oppført nedenfor.

Søke på TikTok

Slik søker du etter brukere, videoer, lyder, LIVE-oppføringer og emneknagger:
1. Trykk på søkeikonet øverst på skjermen.
2. Skriv inn det du søker etter i søkefeltet, og trykk på Søk. Vær så spesifikk som mulig. Du kan for eksempel skrive inn navnet på innholdet eller brukernavnet til en skaper.
3. De mest relevante resultatene vises i Topp-fanen.
4. Utforsk andre søkefaner – Brukere, Videoer, Lyder, LIVE og Emneknagger – for relatert innhold.
Merk: På Emneknagger-siden vises videoene som startet trenden først, og deretter andre populære videoer som er relevante for den populære emneknaggen.