STEM-strøm

Hopp til et avsnitt

Hva er STEM-strømmen på TikTok?  •  Slik finner du STEM-strømmen  •  Hvem kan se STEM-strømmen?  •  Slik skjuler eller viser du STEM-strømmen  •  Hvilket innhold er berettiget til STEM-strømmen?  •  Hvordan velger TikTok hvilket innhold som skal vises i STEM-strømmen?

Hva er STEM-strømmen på TikTok?

STEM-strømmen viser videoer om vitenskap, teknologi, ingeniørskap og matematikk (STEM) på TikTok.

Finn ut mer om STEM-strømmen.

Slik finner du STEM-strømmen

STEM-strømmen ligger ved siden av Følger-strømmen.

Hvem kan se STEM-strømmen?

STEM-strømmen er valgfri, og du kan slå den av eller på i innstillingene.

Slik skjuler eller viser du STEM-strømmen

Slik administrerer du STEM-strømmen:
1. Trykk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst, og velg Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Innholdspreferanser.
4. Trykk på STEM-strøm, og slå strømmen av eller på.

Hvilket innhold er berettiget til STEM-strømmen?

Vi prøver å sikre at innholdet i STEM-strømmen er egnet for målgrupper som er 13 år eller eldre. Dette kan inkludere innhold fra For deg-strømmen. Hvis en video slettes eller gjøres privat i For deg-strømmen, slettes den automatisk fra STEM-strømmen. Offentlig tilgjengelig innhold på TikTok fra alle områder kan bli fremhevet i STEM-strømmen, selv om STEM-strømmen ikke er tilgjengelig i dette området.

Hvordan velger TikTok hvilket innhold som skal vises i STEM-strømmen?

STEM-strømmen inkluderer en rekke forskjellige typer innhold relatert til vitenskap, teknologi, ingeniørskap og matematikk. Vi bruker interne systemer til å identifisere videoer som er relatert til STEM, og deretter samarbeider vi med en tredjeparts partner for å vurdere innholdet for å sikre at det er egnet for STEM-strømmen, og en tredjepart faktasjekker organisasjonen for å vurdere påliteligheten av informasjonen som presenteres. Hvis innholdet ikke godkjennes på begge kontrollstedene, er det ikke berettiget til STEM-strømmen.