Dine favorittfilmer og -TV-serier

Hopp til et avsnitt

Om lenker til filmer og TV-serier på TikTok  •  Slik lagrer du filmer og TV-serier på TikTok  •  Slik finner du lagrede filmer og TV-serier

Om lenker til filmer og TV-serier på TikTok

Skapere kan legge til lenker til filmer og TV-serier i TikTok-videoer. Du kan bruke disse lenkene til å finne ut mer om filmen eller TV-serien, se TikTok-videoer knyttet til filmen eller TV-serien og lagre filmen eller TV-serien i Favoritter.

Slik lagrer du filmer eller TV-serier på TikTok

Slik legger du til filmer eller TV-serier i Favoritter:
1. I TikTok-appen går du til en video som inneholder en lenke til en film eller TV-serie. Avhengig av alderen din kan noen lenker være utilgjengelige.
2. Trykk på lenken til filmen eller TV-serien over videobeskrivelsen.
3. Trykk på Legg til Favoritter.

Slik finner du lagrede filmer og TV-serier

Slik finner du lagrede filmer og TV-serier:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Favoritter-knappen.
3. Trykk på Filmer og TV. Du må kanskje sveipe mot venstre.