Rekker

Hopp til et avsnitt

Hva er Rekker?  •  Slik administrerer du Rekke-varsler  •  Slik gjenoppretter du en Rekke

Hva er Rekker?

Rekker hjelper deg med å følge med på de menneskene du sender flest meldinger med på TikTok. Hvis du sender meldinger til noen tre dager på rad, vises et Rekke-merke på chatten. Rekken vokser etter hvert som du fortsetter å utveksle meldinger med vedkommende. Merket vises i grått hvis meldinger ikke blir utvekslet før dagen er over, og vil forsvinne hvis det ikke er noen interaksjon i chatten i løpet av 24 timer etter at merket har blitt grått. Du kan imidlertid ha muligheten til å gjenopprette en utløpt Rekke, avhengig av hvor lenge dere har sendt meldinger til hverandre. Du blir varslet når du mottar en Rekke eller hvis din Rekke er i ferd med å utløpe.

Slik administrerer du Rekke-varsler

Du kan administrere Rekke-varsler i TikTok-appens innstillinger.

Slik slår du Rekke-varsler av og på:
1. Trykk på
Profil nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på
Meny ☰-knappen øverst og velg Innstillinger og personvern.
3. Trykk på
Varsler.
4. Herfra:
   ༚  Slå
Rekker-innstillingen av eller på for å motta push-varsler.
   ༚  Trykk på
Varsler i appen, og slå deretter Rekker -innstillingen av eller på.

Slik gjenoppretter du en Rekke

For å gjenopprette en Rekke:
1. Gå til chatten som mistet Rekken.
2. Trykk på
Gjenopprett i chatten, og trykk deretter på Gjenopprett igjen.

Noen ting å vite om gjenoppretting av Rekker:
•  Denne funksjonen er ikke tilgjengelig overalt ennå.
•  Du kan kun gjenopprette Rekken din innen 48 timer etter at den er utløpt. Hvis du ikke ser et alternativ for å gjenopprette Rekken, har fristen utløpt.
•  Når du opprettholder Rekken din, får du et begrenset antall gjenopprettinger om gangen.
•  Etter at en Rekke er gjenopprettet, vil den gå tilbake til samme antall dager som du mistet den på. For eksempel, hvis du mister en Rekke på dag 11 og den blir gjenopprettet, vil merket vise 11 dager.