Tilgjengelighet for å se videoer

Animerte miniatyrbilder

Avhengig av tilgjengelighetsbehov og visuelle preferanser, kan miniatyrbilder for videoer på skaperprofiler være animerte eller statiske.

Slik slår du animerte miniatyrbilder på eller av:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og velg Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Tilgjengelighet.
4. Slå Animerte miniatyrbilder på eller av.

Fotosensitivitet

Innstillingen for fotosensitiv epilepsi viser en advarsel for å beskytte de som kan være sensitive for enkelte av TikToks kreative effekter. Du kan velge å filtrere bort videoer som inneholder TikTok-effekter som kan forårsake visuell sensitivitet.

Slik velger du bort fotosensitive videoer i «For deg»-strømmen eller Følger-strømmen:
1. Du blir vist en advarsel før du ser videoen: «Denne videoen inneholder blinkende lys som kan utløse anfall for personer med visuell sensitivitet. Hvis du hopper over videoen, fjerner vi også andre lysømfintlige videoer.»
2. Velg Se videoer for å fortsette å se videoer med disse effektene eller velg Hopp over alle for å ikke vise dem.

Slik endrer du innstillingen for fotosensitive videoer:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst og velg Innstillinger og personvern.
3. Trykk på Tilgjengelighet.
4. Slå innstillingen Fjern fotosensitive videoer på eller av.