Fanen Venner

Venner-fanen er en personlig strøm som inneholder videoene til dine venner. Denne strømmen har innhold fra følgere som du følger selv, samt andre foreslåtte kontoer fra TikTok-fellesskapet.

Merk: Noen brukere ser Utforsk-siden i stedet for Venner.

Finne flere venner på TikTok

Hvis du har sett alle videoene til vennene dine, kan du returnere til For deg-strømmen, eller du kan velge å finne flere venner med lignende interesser samt invitere andre til å bli medlem av TikTok. Avhengig av informasjonen du velger å dele med TikTok, viser vi kanskje en foreslått konto til deg fordi kontoen tilhører en av telefonkontaktene dine eller en venn av deg på Facebook.

Slik kommer du i kontakt med flere venner:
1. Trykk på Profil nederst til høyre.
2. Trykk på ikonet med 3 linjer øverst til høyre.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Personvern, og trykk deretter på Synkroniser kontakter og Facebook-venner.
5. Trykk på veksleikonet ved siden av Synkroniser kontakter eller Synkroniser Facebook-venner for å slå av eller på hvordan kontoer foreslås for deg. Du kan også fjerne tidligere synkroniserte kontakter.