TikTok-klistremerker

Gå til en del

Hva er TikTok-klistremerker?  •  Lagre klistremerkesett på TikTok  •  Administrere klistremerkesett

Hva er TikTok-klistremerker?

Med TikTok-klistremerker kan du laste opp klistremerker du har opprettet selv, og du kan lagre klistremerkesett som kan brukes i direktemeldinger på TikTok.

Merk: Du må være over 18 år for å laste opp klistremerkesett. Hvis du er under 18 år, må du få samtykke fra en forelder eller foresatt i henhold til tjenestevilkårene.

Lagre klistremerkesett på TikTok

Du kan lagre klistremerkesett ved å gå til TikTok WebApp på PC-en.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i mobilappen.

Slik laster du opp klistremerker:
1. I nettleseren på PC-en går du til www.tiktok.com/stickers og logger på TikTok-kontoen din.
2. Klikk på Opprett nytt sett eller Opprett på sidemenyen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å velge en klistremerketype. Du kan velge blant Statisk eller Animert.
3. Fra PC-en velger og laster du opp klistremerkene du vil inkludere i settet. Hvis du har valgt Animert, må du også laste opp et miniatyrbilde.
Du kan laste opp følgende:
  ༚  Opptil 24 klistremerker per sett.
  ༚  APNG-, GIF-, WebP-, PNG- og JPEG-filer.
  ༚  Opptil 3 MB per fil.
  ༚  Filer med et størrelsesforhold på 1:1.
4. Angi et navn for hvert enkelt klistremerke. Tegngrensen er 16. Du kan også endre rekkefølgen på, slette og forhåndsvise klistremerkesettet.
5. Når du har lastet opp alle klistremerkene dine, klikker du på Neste for å fortsette. Ellers kan du klikke på Lagre utkast for å fullføre prosessen senere.
6. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til navn, forsidebilde og beskrivelse for klistremerkesettet. Klikk på Neste for å fortsette.
7. Gå gjennom settet og våre tjenestevilkår og bekreft eierskap til opphavsretten.
8. Klikk på Send inn for å avslutte.

Når klistremerkesettet er sendt inn, blir det gjennomgått for å kontrollere at det overholder våre retningslinjer for fellesskapet og tjenestevilkår. I løpet av denne prosessen kan du fortsatt gjøre endringer i klistremerkesettet etter behov. Du blir varslet når klistremerkesettet er godkjent og publisert. Når det er publisert, får brukere tilgang til klistremerkesettet fra den offentlige profilen din eller klistremerkepanelet

Administrere klistremerkesettene dine

Du kan administrere klistremerkesettene fra TikTok-kontoen i en nettleser på en PC. Her kan du sjekke statusen til klistremerkesettene, redigere, trekke tilbake, slette og vise de eksisterende klistremerkesettene dine.

Slik administrerer du et klistremerkesett på TikTok:
1. I nettleseren på PC-en går du til www.tiktok.com/stickers/manage og logger på TikTok-kontoen din.
2. Hvis du vil redigere klistremerkesettene, klikker du på Rediger under kolonnen Handling. Deretter kan du gjøre endringer i klistremerkene og sende dem inn på nytt til gjennomgang.
3. Hvis du vil trekke tilbake et innsendt klistremerkesett, klikker du på Trekk tilbake under kolonnen Handling.
4. Hvis du vil slette et innsendt klistremerkesett, klikker du på Slett under kolonnen Handling. Husk at klistremerkesettet blir slettet permanent.