Liking

Hopp til et avsnitt

Slik liker du videoer på TikTok  •  Slik misliker du videoer på TikTok  •  Slik finner du videoer du har likt  •  Slik velger du hvem som kan se videoer du har likt

Slik liker du videoer på TikTok

Slik liker du videoer:
1. I TikTok-appen trykker du på Lik på siden av videoen eller trykk to ganger på videoen. Lik-knappen endrer farge fra hvit til rød.
2. Trykk på Lik igjen for å fjerne likerklikket.

Slik misliker du videoer på TikTok

Hvis du ikke liker en video:
1. I TikTok-appen: Trykk og hold nede på videoen, eller trykk på Del.
2. Trykk på Ikke interessert, så viser vi deg færre slike videoer.
Eller
1. I PC-nettlesere: Trykk på Rapporter øverst på videoen.
2. Velg Annet og Jeg er ikke interessert i dette innholdet.
3. Klikk på Send for å fullføre.

Slik finner du videoer du har likt

Slik finner du videoene du har likt:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Likte videoer.

Slik velger du hvem som kan se videoer du har likt

Du kan velge å vise eller skjule videoer du har likt på profilen din. Videoer du har likt skjules på profilen din som standard når du oppretter en konto.

Slik skjuler eller viser du videoer du har likt på profilen din:
1. I TikTok-appen trykker du på Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på Meny øverst på skjermen.
3. Trykk på Innstillinger og personvern og så på Personvern.
4. Trykk på Likte videoer og velg Alle (bare offentlige kontoer), Følgere (bare private kontoer) eller Bare meg.