Legg til sanger fra TikTok

Slik legger du til sanger fra TikTok i en musikkapp

Du kan legge til sanger fra TikTok i spillelister i en rekke ulike musikkapper, deriblant Amazon Music, Apple Music og Spotify.

Merk: Bare originalsanger som er tilgjengelig i musikkappen kan legges til i spillelister.

Slik kobler du en musikkapp til TikTok

Fra «For deg»-strømmen
1. I TikTok-appen går du til videoen som inneholder en sang du vil legge til i spillelisten.
2. Trykk på Legg til sang nederst.
3. Trykk på musikkappen du foretrekker og følg instruksjonene for å koble til kontoen.

Vær oppmerksom på at dette alternativet kanskje ikke er tilgjengelig overalt.

Fra sangen
1. I TikTok-appen går du til videoen som inneholder en sang du vil legge til i spillelisten.
2. Trykk på lyden helt nederst.
3. Trykk på Legg til i musikkapp, velg foretrukket musikkapp og følg instruksjonene for å koble til kontoen.

Du kan også koble til en musikkapp direkte fra innstillingene ved å trykke på Musikk og deretter Velg app.

Slik legger du til en sang fra TikTok i spillelisten din

1. Gå til videoen som inneholder en sang du vil legge til i spillelisten din.
2. Trykk på Legg til i musikkapp nederst. Du kan også trykke på sangen og deretter trykke på musikkappen.
Sangen legges da til i den standard spillelisten i musikkappen du foretrekker. Husk at standard spilleliste kan være forskjellig avhengig av musikkappen du har valgt. Hvis du må gjøre endringer:
   ༚   trykk på Endre på bekreftelsesmeldingen og velg deretter en annen spilleliste (bare Amazon Music og Apple Music).
   ༚   trykk på Angre på bekreftelsesmeldingen for å fjerne sangen fra spillelisten (bare Spotify). Vær oppmerksom på at dette alternativet kanskje ikke er tilgjengelig overalt.

Slik administrerer du musikkappen som er koblet til TikTok-kontoen

1. I TikTok-appen trykker på du på Profil nederst.
2. Trykk på Meny ☰-knappen øverst.
3. Trykk på Innstillinger og personvern.
4. Trykk på Musikk og Lagre i musikkapp.
5. For å fjerne en tilkoblet musikkapp trykker du på musikkappen, og deretter trykker du på Koble fra. Endre musikkapp ved å velge en annen app, og trykk deretter på Bytt.