Bøker

Hopp til et avsnitt

Bruke boklenker på TikTok  •  Slik legger du bøker til TikTok-videoer

Bruke boklenker på TikTok

Som skaper kan du legge til boklenker i TikTok-videoer. Seerne kan bruke disse lenkene til å finne ut mer om boken, få anbefalinger for lignende bøker, sende inn vurderinger og lagre boken i Favoritter.

Slik legger du bøker til TikTok-videoer

Slik legger du boklenker til TikTok-videoer:
1. På
Publiser-skjermen trykker du på Legg til lenke.
2. Trykk på
Bøker og søk etter en bok eller velg en tittel fra Populært-listen på søkeskjermen. Avhengig av plasseringen din kan noen bøker være utilgjengelige.
3. Trykk på
Legg til for å bekrefte. Du kan legge til opptil fem bøker.
4. Gjør eventuelle endringer på
Publiser-skjermen og trykk på Publiser. De valgte titlene vises over videobeskrivelsen.