Skaperverktøy i TikTok

Hopp til et avsnitt

Hva er skaperverktøy TikTok?  •  Slik finner du skaperverktøyene  •  Funksjoner i skaperverktøy  •
Utforsk inntjening på TikTok

Hva er skaperverktøy på TikTok?

Skaperverktøy er appfunksjoner utformet for å hjelpe deg med innsikt i hvordan det går med innholdet ditt. Skaperverktøy er tilgjengelig for både personlige kontoer og bedriftskontoer.

Gå til Skapersenteret for å se en omfattende liste over skaperverktøyene som er tilgjengelig i nettleseren.

Slik finner du skaperverktøyene

1. I TikTok-appen trykker du på
Profil nederst.
2. Trykk på
Meny ☰-knappen øverst.
3. Trykk på
Skaperverktøy og deretter verktøyet du vil se gjennom.

Funksjoner i skaperverktøy

Du har tilgang til følgende funksjoner i skaperverktøyene. Husk at noen av disse funksjonene kanskje ikke er tilgjengelige i området ditt ennå, og noen funksjoner krever at du innfrir spesifikke kriterier for å få tilgang til verktøyene.

Verktøy
•  Analyser: Se totalt antall visninger, følgere og likerklikk. Trykk på Vis alle øverst for å se gjennom individuelle måledata, eller trykk på Ditt nyeste innlegg under Analyser.
•  Inntjening: Trykk på Vis alle for å se inntjeningsressurser og -verktøy.
•  Flere verktøy: Få tilgang til flere funksjoner og verktøy som Promoter og Artistsenteret.
•  La deg inspirere: Utforsk populære videoer som ligner på din for å finne inspirasjon til nytt innhold.

LIVE
•  Oppdateringer: Sjekk kunngjøringer om hva som er nytt.
•  LIVE-analyser: Se totalt antall visninger, nye følgere, Diamantsaldo og givere.
•  Seerrangering: Finn ut mer om rangeringer av LIVE-seere.
•
Verktøy og ressurser: Få tilgang til, oppdater og se gjennom funksjoner for LIVE-videoene dine, deriblant Reprise, LIVE-hendelser, Abonnement, LIVE-skapersenter med mer.
•
Aktiviteter: Delta i LIVE-kampanjer og fullfør oppgaver for å få glede av enda flere LIVE-funksjoner.

Innstillinger
Trykk på
Innstillinger øverst for å få tilgang til bestemte videoinnstillinger.
•
Annonseinnstillinger: Du ka gi annonsører tillatelse til å bruke innleggene dine i annonsene sine.
•
Opphavsrettskontroll av videolyd: Du kan automatisk sjekke hver gang det er et nytt innlegg.

Utforsk inntjening på TikTok

Optimaliser inntjeningen din og utforsk potensielle muligheter ved å bruke ressursene våre:
•  En oversikt over hvordan du for øyeblikket blir belønnet.
•  Skreddersydde anbefalinger for andre inntjeningsprogrammer på TikTok som du kan bli med i, hvordan du kvalifiseres, og varsel når du blir kvalifisert.
•  Personlige anbefalinger av lignende skapere for å finne inspirasjon.