Strøm TikTok til TV

Hopp til et avsnitt

Strøm TikTok-appen til TV  •  Hvilke enheter kan du bruke til å strømme TikTok til TV?  •  Slik strømmer du TikTok til TV

Slik ser du TikTok på TV

Du kan se TikTok-videoer på TV ved å strømme fra mobilen.

Hvilke enheter kan du bruke til å strømme TikTok til TV?

Du kan strømme TikTok fra følgende enheter:
•  Android-telefoner med Android 6.0 eller nyere
•  iPhone-telefoner med iOS 12.0 eller nyere

Merk: Du kan strømme TikTok til enheter med innebygd Google Chromecast. Finn ut mer om TV-ene som trenger Chromecast-enheter.

Slik strømmer du TikTok til TV

Slik strømmer du til TV fra enheten:
1. Sørg for at både telefonen og TV-en er koblet til samme WiFi-nettverk, åpne TikTok-appen og gå til videoen du vil strømme til TV.
2. Trykk på
Del og på Strøm til TV nederst. Du må kanskje bla til høyre for å se Strøm til TV. På iOS, hvis det er første gang du strømmer, blir du bedt om å gi tilgang til det lokale nettverket for å strømme enheter.
3. Velg hvilken TV du vil strømme til. Hvis du ikke ser TV-en, trykk på
Oppdater.
4. For å slutte å strømme, trykk på strømmebanneret nederst og så på
Trykk for å koble fra.

Merk: For å bytte TV, trykk på strømmebanneret nederst og så velger du TV-en du vil strømme til.