Effekter

Gå til en del

Effekter  •  Filtre

Effekter

Effekter brukes til å tilpasse og legge til detaljer i TikTok-videoer. Effekter kan legges til før eller etter du tar opp en video. Noen er bare tilgjengelig før opptak, mens andre bare er tilgjengelig etter.

For flere redigeringsvalg, gå til artikkelen vår om å forbedrede redigeringsverktøy på TikTok.

Slik tar du opp med effekter:
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Trykk på Effekter nederst på kameraskjermen.
3. Velg en effekt for å forhåndsvise den. Den legges automatisk til på skjermen.
4. Trykk hvor som helst for å gå tilbake til kameraskjermen og ta opp med effekten.

Du kan også legge effekter til i Favoritter for å enkelt finne dem senere.

Slik legger du effekter til i Favoritter:
1. Etter at du trykker på Legg til innlegg +, trykker du på Effekter og velger effekten du vil legge til i Favoritter.
2. Trykk på Favoritter øverst på effektpanelet.

Effekten vises nå i Favoritter. Hvis du vil fjerne effekter fra Favoritter, går du til effekten og trykker på Favoritter.

Filtre

Filtre er forhåndsinnstillinger som kan legges til innholdet for å endre hvordan det ser ut.

Slik legger du til filter i videoen:
1. I TikTok-appen trykker du på Legg til innlegg + nederst.
2. Trykk på Filter på sidepanelet.
3. Velg filteret du vil bruke. Du kan legge til filter før og etter at du har tatt opp eller lastet opp videoen.
4. Juster glidebryteren over filterpanelet for å forhåndsvise ulike filterstyrker.
5. Trykk hvor som helst for å gå tilbake til kameraskjermen og ta opp med filteret.

Velg Administrering fra filterpanelet for å velge filtrene du vil se i appen.