Se videoer i en serie

Hopp til et avsnitt

Hva er Serier på TikTok?  •  Slik får du tilgang til serier fra TikTok  •  Slik ser du serier  •  Slik vurderer du serier  •  Slik ber du om tilbakebetaling for serier

Hva er Serier på TikTok?

Serier byr på eksklusive og førsteklasses videopakker produsert av skapere. Tilgang til serier kan kjøpes via skaperens profil og lenker i TikTok-videoer.

Slik får du tilgang til serier fra TikTok

Du kan kjøpe tilgang til serier via skaperens profil eller via TikTok-videoer om skaperen har lagt til lenker.

Slik kjøper du serietilgang fra skaperes profiler:
1. I TikTok-appen trykker du på
Serier på skaperens profil.
2. Trykk på serien du vil kjøpe.
3. Bla ned for å se seriens videoliste. Kjøpet ditt inkluderer tilgang til alle videoene oppført i serien.
4. Trykk på
Kjøp og følg instruksjonene for å fullføre betalingen.

Slik kjøper du serietilgang fra TikTok-videoer:
1. I TikTok-appen trykker du på serielenken over skaperens brukernavn på TikTok-videoen.
2. Bla ned for å se seriens videoliste. Trykk på
Vis alle serier hvis du vil se en liste over alle seriene til skaperen. Kjøpet ditt inkluderer tilgang til alle videoene oppført i serien.
3. Trykk på
Kjøp og følg instruksjonene for å fullføre betalingen.

Slik ser du serier

Når du har fullført betalingen, kan du se videoer i serien.

Slik ser du serier du har kjøpt:
1. I TikTok-appen trykker du på
Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på
Meny øverst på siden og velg Serier.

Du kan også åpne kjøpte serier via varsler, favoritter og skaperens profil.

Slik vurderer du serier

Du kan sende inn vurderinger for kjøpte serier. Vurderinger offentliggjøres på seriesiden.

Slik sender du inn vurderinger:
1. Gå til serien du vil vurdere.
2. Trykk på
Meny øverst på siden og velg Vurder serien.
3. Velg en vurdering.
4. Trykk på
Send for å fullføre.

Slik ber du om tilbakebetaling for serier

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du be om refusjon for TikTok-serien innen 14 dager etter kjøp, så lenge du ikke har sett mer enn 25 % av serien. I tillegg kan du be om tilbakebetaling om serien fjernes av oss for brudd på retningslinjene for fellesskapet eller tjenestevilkårene.

Slik ber du om tilbakebetaling:
1. Gå til serien du vil be om tilbakebetaling for.
2. Trykk på
Flere valg øverst på siden og velg Be om tilbakebetaling.
3. Velg en årsak for tilbakebetalingsforespørselen og trykk på
Send.
4. Trykk på
Bekreft for å fullføre.

Når alt er sendt, går vi gjennom forespørselen og du blir varslet om tilbakebetalingen godkjennes. Når du ber om tilbakebetaling, kan du ikke lenger se serien.

Husk:
•  Vi reserverer oss retten til å gi deg en delvis eller fullstendig tilbakebetaling i samsvar med serievilkårene.
•  Tilbakebetalinger sendes til den opprinnelige betalingsmåten.
•  Det kan ta opptil 30 dager før tilbakebetalingen vises på kontoen din, avhengig av den opprinnelige betalingsmåten du brukte for kjøpet.