Varsler

Hopp til et avsnitt

Slik filtrerer du innboksvarsler  •  Slik administrerer du push-varsler  •  Slik demper du push-varsler

Du får varsler i innboksen når du får nye meldinger, følgere, ny aktivitet med mer. Når du ikke bruker TikTok-appen, får du push-varsler på enheten. Dette kan være varsler om liker-klikk, kommentarer, videoforslag med mer.

Slik filtrerer du innboksvarsler

Slik går du frem for å filtrere innboksvarsler:
1. I TikTok-appen trykker du på
Innboks nederst på skjermen.
2. Trykk på Aktiviteter, eller trykk på Nye aktiviteter hvis du har uleste aktiviteter.
3. Som standard vises
All aktivitet.
4. Trykk på All aktivitet for å filtrere etter Likerklikk og favoritter, kommentarer, Legg til din, omtaler og tagger eller Fra TikTok.

Trykk på
Aktiviteter, eller om du har uleste aktiviteter, trykker du på Nye aktiviteter.

Slik styrer du push-varsler

Slik slår du push-varsler på eller av:
1. I TikTok-appen trykker du på
Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på
Meny ☰ øverst på skjermen.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern.
4. Trykk på
Varsler.
5. Velg varslene du vil motta.

Merk: Du kan også endre varslene dine fra enhetens innstillinger.

Slik demper du push-varsler

Du kan planlegge å dempe push-varsler på enheten i en bestemt periode.

Slik planlegger du å dempe push-varsler:
1. I TikTok-appen trykker du på
Profil nederst på skjermen.
2. Trykk på
Meny  øverst på skjermen.
3. Trykk på
Innstillinger og personvern.
4. Trykk på
Varsler.
5. Trykk på
Demp push-varsler.
6. Trykk på
Planlegg. Vi sender ikke push-varsler i den planlagte perioden.

Hvis du er mellom 13 og 17 år:
   ༚  Den planlagte perioden er fra kl. 21.00 til 08.00 som standard for brukere mellom 13 og 15 år. Dette kan ikke endres.
   ༚  Den planlagte perioden er fra kl. 22.00 til 08.00 som standard for brukere mellom 16 og 17 år. Dette kan ikke endres.
   ༚  Ved behov kan du legge til mer tid. Husk at den standard planlagte perioden overstyrer tilpassede perioder som faller innenfor standardperioden.
7. Velg
start- og slutt-tid.

Du kan også dempe push-varsler i Familiekontroll.