Filmer og TV

Hopp til et avsnitt

Bruke lenker til filmer og TV-serier på TikTok  •  Slik legger du til filmer eller TV-serier i TikTok-videoer

Bruke lenker til filmer og TV-serier på TikTok

Som skaper kan du legge til lenker til filmer og TV-serier i TikTok-videoer. Seerne kan bruke disse lenkene til å finne ut mer om filmen eller TV-serien, se TikTok-videoer knyttet til filmen eller TV-serien og lagre filmen eller TV-serien i Favoritter .

Slik legger du filmer eller TV-serier til TikTok-videoer

|Slik legger du filmer eller TV-serier til TikTok-videoer:
1. På Publiser-skjermen trykker du på Legg til lenke.
2. Trykk på Filmer og søk etter en film eller velg en fra Populært-listen på søkeskjermen. Avhengig av alderen din kan noen filmer og TV-serier være utilgjengelige.
3. Trykk på Legg til for å bekrefte. Du kan legge til opptil 5 filmer.
4. Gjør eventuelle endringer på Publiser-skjermen og trykk på Publiser. De valgte titlene vises over videobeskrivelsen.