Effektskapersenteret

Hva er Effektskapersenteret?

Effektskapersenteret er et sted der effektskapere kan se effektanalyser, merker og utfordringer på TikTok.

Slik får du tilgang til Effektskapersenteret på TikTok:
1. Trykk på Profil nederst i TikTok-appen.
2. Trykk på Effekter-fanen.
3. Trykk på Effektskapersenteret.

Husk at fanen med effekter bare vises hvis du har laget og publisert en effekt på TikTok tidligere.

Finn ut mer om hvordan du lager effekter på en mobiltelefon og Effect House.

Funksjoner i Effektskapersenteret

Følgende funksjoner er tilgjengelige i Effektskapersenteret:

Aktivitetssenter
Se en liste over Effect House-utfordringene og -oppdragene du kan delta i for å vise frem kreativiteten din og få belønninger. Trykk på aktiviteten for å se mer informasjon om hver utfordring og retningslinjene for innsending.

Finn ut mer om utfordringer og oppdrag for skapere på Effect House.

Bonusmerker
Følg med på merkestatusen din og se bonusene du har låst opp. Du kan også sjekke fremgangen din for å låse opp neste merke.

For å hente et nytt merke trykker du på Hent bonus, og deretter trykker du på Vis bonus for å se mer informasjon om bonusen.

Analyser
Med analysene får du innsikt i resultatene til effektene dine på TikTok, inkludert følgende:
•  Visninger: Det totale antallet visninger av alle innlegg som inneholder effektene dine, og økningen i totalt antall visninger de siste 30 dagene.
•  Effektskaperrangering: Rangeringen din blant alle effektskaperne på TikTok.
•  Innlegg: Det totale antallet innlegg på TikTok som inneholder effektene dine.
•  Likerklikk: Det totale antallet likerklikk på alle innlegg som inneholder effektene dine.
•  Åpninger: Det totale antallet ganger skapere har åpnet og prøvd effektene dine.
•  Delinger: Det totale antallet ganger seere har delt et innlegg som inneholder effektene dine.

Husk at du må godta tjenestevilkårene for Effect House for å se analyseoversikten din. Trykk på Lest og godtar for å få tilgang til oversikten.