Donasjoner på TikTok

Hopp til et avsnitt

Hva er donasjoner på TikTok?  •  Slik fungerer donasjoner på TikTok  •  Slik kan du donere på TikTok  •  Hva er kravene for å donere på TikTok?

Hva er donasjoner på TikTok?

Med donasjoner på TikTok kan du med donasjonsverktøyet sende penger til veldedige organisasjoner fra videoer i «For deg»-strømmen, LIVE-sendinger og profiler.

Slik fungerer donasjoner på TikTok

Du kan legge til donasjonsklistremerker på videoene og LIVE-videoene dine, eller donasjonslenker på profilen din. Seere kan trykke på klistremerkene og lenkene for å donere til den tilknyttede organisasjonen via vår tredjepartsleverandør.

Slik donerer du på TikTok

Det finnes flere måter du kan donere på TikTok på. Du kan finne donasjonslenker på følgende steder:
•  Profilbiografier
•  Klistremerker på videoer
•  Klistremerker på LIVE-videoer
•  Lenker over videobeskrivelser

Slik donerer du gjennom TikTok:
1. I TikTok-appen, trykker du på donasjonsklistremerket i en video eller LIVE-sending eller på donasjonslenken du finner i profilbiografier.
2. Trykk på
Doner nederst i vinduet som vises. Hvis du vil finne ut mer om organisasjonen, trykker du på Finn ut mer på donasjonsskjermen.
3. Du blir videresendt til vår tredjepartsplattform der du blir bedt om å oppgi:
•  beløpet du vil donere
•  e-posten din
•  om du vil være anonym
•  om du tillater at den veldedige organisasjonen kontakter deg
4. Trykk på
Neste.
5. Velg betalingsmåten og trykk på
Doner nederst på siden. Du får en melding som bekrefter donasjonen.

Hva er kravene for å donere på TikTok?

Det er et par ting du må tenke på når du donerer på TikTok:
•  Du må ha fylt 18 år for å donere eller ta imot donasjoner på TikTok.
•  Minste donasjonsbeløp er 3 USD.
•  Du må oppgi en e-postadresse for hver donasjon.
•  Hvis du velger å ikke være anonym, kan navnet ditt og donasjonsbeløpet vises på donasjonsskjermen.

Finn ut mer om pengeinnsamlinger på TikTok.