TikTok Skapersenter

Hopp til et avsnitt

Hva er TikTok Skapersenter?  •  Slik finner du Skapersenteret  •  Funksjoner i Skapersenteret

Hva er TikTok Skapersenter?

TikTok Skapersenter er en plattform som er utviklet for å hjelpe skapere med å bygge seg større fellesskap på TikTok. Som skaper kan du bruke det til å:
•  laste opp og planlegge innlegg
•  administrere innholdet
•  se avanserte analyser
•  dele tilbakemeldinger

Slik finner du Skapersenteret

Skapersenteret er tilgjengelig i en nettleser med en rekke ulike verktøy. Du finner også enkelte nøkkelfunksjoner fra Skapersenteret i skaperverktøyene dine i TikTok-appen. Finn ut mer om skaperverktøyene i TikTok-appen.

Slik finner du Skapersenteret:
Gå til www.tiktok.com/creator-center, og logg på TikTok-kontoen din. Du kan også gå til spesifikke seksjoner i Skapersenteret via TikTok-startsiden:
•  For analyser: Klikk på profilbildet øverst og velg
Vis analyser.
•  For opplasting av videoer: Klikk på
Last opp øverst.

Funksjoner i Skapersenteret

Følgende funksjoner er tilgjengelig i Skapersenteret:

Hjem
Startsiden for Skapersenteret gir deg en oversikt over kontoen din, inkludert:
•  kontoanalyser med viktige måleverdier.
•  en forhåndsvisning av nylige videoer du har publisert.
•  en liste over de nyeste kommentarene på videoene dine.

Last opp
Du kan laste opp, redigere og publisere videone dine fra denne delen. Opplastede videoer må
•  være i MP4- eller WebM-format
•  ha en oppløsning på 720 x 1280 eller høyere
•  vare i opptil 10 minutter
•  være mindre enn 10 GB

Når opplastet, kan du legge til eller justere følgende:
•
Undertekst: Legg til undertekst i videoen.
•
Forside: Velg et forsidebilde for videoen.
•
Hvem kan se denne videoen?: Velg hvem som kan se videoen.
•
Tillat at brukere: La andre kommentere, lage duett og sammensy med videoen din.
•
Kjør en opphavsrettssjekk: Hvis valgt, sjekker vi om videoen din bryter med opphavsrett på brukte lyder. Hvis vi finner brudd, kan du redigere videoen før du publiserer den.

Innlegg
Denne seksjonen er utformet for å hjelpe deg med å se gjennom og administrere alle publiserte og planlagte innlegg. Du kan sortere og se videoene, redigere personverninnstillinger og slette videoer gruppesvis.

Kommentarer
Administrer og samhandle med kommentarer som personer har publisert på videoene dine. Du kan også filtrere opptil 30 dager eller søke etter kommentarer for å gjøre det enklere å finne dem.

Husk at kommentardelen ikke inneholder blokkerte kommentarer eller kommentarer som fellesskapet har flagget.

Analyser
Få en fullstendig oversikt over kontoanalyser gjennom følgende kategorier:
•
Viktige måledata: Kontoens resultater
•
Innhold: Individuelle videomåledata
•
Følgere: Demografisk visning av følgerne dine

Tilbakemelding
Gi en tilbakemelding om Skapersenteret, og del opplevelsen din som skaper. Vi bruker tilbakemeldingen din til å gjøre forbedringer.

Skaperakademiet
Skaperakademiet er et sted der skapere kan lære mer om å optimalisere innholdet sitt på TikTok. Skaperakademiet har en rekke ulike ressurser, blant annet artikler, videoer med mer.