Sinulle

Siirry osioon

Mikä TikTokin Sinulle-syöte oikein on?  •  Miksi tiettyä videota suositellaan Sinulle-syötteellä?  •  Sinulle-syötteen hallinta

Mikä TikTokin Sinulle-syöte oikein on?

Sinulle-syöte on nimensä mukaisesti juuri sinua varten mukautettu syöte, joka koostetaan sinun kiinnostuksen kohteidesi ja vuorovaikutuksesi alustalla perusteella. Sinulle-syöte on ensimmäinen syöte, jonka näet avatessasi TikTokin. TikTok-sisältö on varsin laaja-alaista, ja haluamme näyttää jokaiselle käyttäjälle kaikkein mielenkiintoisimmat ja osuvimmat videot. Mitä enemmän käytät TikTokia, sitä paremmin Sinulle-syötteesi suosittelemat videot ja sisällönluojat vastaavat mieltymyksiäsi.

Miksi tiettyä videota suositellaan Sinulle-syötteellä?

Haluamme auttaa tiktokilaisia ymmärtämään, miksi tietyt videot näkyvät heidän Sinulle-syötteillään, ja siksi jaammekin nämä tiedot jokaisessa syötteen videossa.

Jos haluat tietää, miksi sinulle suositellaan tiettyä videota:
1. Napauta TikTok-sovelluksessa Jaa-painiketta Sinulle-syötteen videon laidassa.
2. Napauta "Miksi näet tämän videon". Videoiden näkymiselle syötteelläsi on muutamia syitä:
  ༚  Olet kommentoinut, tykännyt, jakanut tai katsonut samankaltaisia videoita
  ༚  Video on suosittu maassasi
  ༚  Video julkaistiin äskettäin
  ༚  Video on tavallista pidempi, ja näytät pitävän pitkistä videoista
  ༚  Seuraat videon luojaa

Pidäthän mielessä, että jos olet äskettäin päivittänyt Sinulle-syötteesi, näet aluksi hyvinkin monenlaisia videoita, sillä opettelemme tunnistamaan mieltymyksiäsi uuden mukautetun syötteesi käynnistämiseksi.

Lue lisää siitä, miksi tietty video päätyy suositeltavaksi Sinulle-syötteeseen.

Sinulle-syötteen hallinta

Seuraavien ominaisuuksien avulla voit vaikuttaa Sinulle-syötteesi sisältöön tai päivittää videosuositukset:
•  "En ole kiinnostunut" -painike: jos et välitä nähdä tiettyä videota, voit kertoa siitä meille ilmaisemalla ettet ole kiinnostunut, jolloin näytämme sinulle vähemmän kyseisen videon kaltaista sisältöä.
•  Syötteen päivittäminen: voit päivittää Sinulle-syötteesi, jolloin näet uusia, suosittuja videoita. Syöte siis toimii nyt aivan kuin olisit vasta rekisteröitynyt TikTokiin.
•  Videoiden avainsanojen suodattaminen: voit suodattaa tiettyjä TikTok-sisällössä esiintyviä sanoja tai hashtageja, jolloin näitä sanoja sisältävät videot poistuvat Sinulle- ja Seurataan-syötteiltäsi.

Lisätietoa ilmoitusten laatimisesta TikTok-sisällöstä.