Liken

Ga naar een onderdeel

Een video liken op TikTok  •  Een video disliken op TikTok  •  Je gelikete video's vinden  •  Beheren wie je gelikete video's kan bekijken

Een video liken op TikTok

Zo like je een video:
1. Tik in de TikTok-app op de knop Liken naast de video of dubbeltik op de video. De knop Liken verandert van wit naar rood.
2. Tik nogmaals op de knop Liken om je like te verwijderen.

Een video disliken op TikTok

Als je een video niet leuk vindt:
1. Houd in de TikTok-app de video ingedrukt of tik op de knop Delen.
2. Tik op Niet geïnteresseerd, dan tonen we je minder soortgelijke video's.
Of:
1. Tik in een desktopbrowser op de knop Melden bovenaan de video.
2. Selecteer Anders en vervolgens Ik ben niet geïnteresseerd in deze content.
3. Klik op Verzenden om te voltooien.

Je gelikete video's vinden

Zo vind je je gelikete video's:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op het tabblad Gelikete video's.

Beheren wie je gelikete video's kan bekijken

Je kunt ervoor kiezen je gelikete video's weer te geven of te verbergen in je profiel. Je gelikete video's worden standaard verborgen in je profiel wanneer je een account maakt.

Zo kun je je gelikete video's weergeven of verbergen in je profiel:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op de knop Menu bovenaan.
3. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Privacy.
4. Tik op Gelikete video's en selecteer Iedereen (alleen openbare accounts), Volgers (alleen privéaccounts) of Alleen ik.