Liken

Ga naar een onderdeel

Een bericht liken op TikTok  •  Een bericht disliken op TikTok  •  Je gelikete berichten terugvinden •  Beheren wie je gelikete berichten kan bekijken

Een bericht liken op TikTok

Zo like je een video:
1. Tik in de TikTok-app op de Like-knop aan de zijkant van het bericht, of dubbelklik op het bericht.
2. Tik nogmaals op de Like-knop om je like te verwijderen.

Een bericht disliken op TikTok

Zo dislike je een bericht:

In de TikTok-app
1. Houd het bericht ingedrukt of tik op de knop Delen.
2. Tik op Niet geïnteresseerd en we laten je minder van dit soort berichten zien.

In een webbrowser
1. Tik op de knop Melden bovenaan het bericht.
2. Selecteer Overig en vervolgens Ik ben niet geïnteresseerd in deze content.
3. Klik op Indienen om te voltooien.

Je gelikete berichten terugvinden

Zo vind je je gelikete berichten terug:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Profiel.
2. Tik op het tabblad Gelikete video's.

Beheren wie je gelikete berichten kan bekijken

Je kunt ervoor kiezen je gelikete video's weer te geven of te verbergen in je profiel. Je gelikete video's worden standaard verborgen in je profiel wanneer je een account maakt.

Zo kun je je gelikete video's verbergen of weergeven in je profiel:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰.
3. Tik op Instellingen en privacy en selecteer vervolgens Privacy.
4. Tik op Gelikete video's en selecteer Iedereen (alleen openbare accounts), Volgers(alleen privéaccounts), of Alleen jij.