Meldingen

Ga naar een onderdeel

Inboxmeldingen filteren  •  Pushmeldingen in- of uitschakelen  •  Pushmeldingen dempen

Je ontvangt meldingen in je postvak wanneer je nieuwe berichten, activiteiten, volgers en meer hebt. Pushmeldingen worden naar je apparaat gestuurd als je de TikTok-app niet gebruikt. Dit kunnen meldingen zijn van likes, reacties, videosuggesties en meer.

Inboxmeldingen filteren

Zo filter je inboxmeldingen:
1. Tik onderaan in de TikTok-app op Inbox.
2. Tik op Activiteiten.
3. Tik op Alle activiteit en selecteer Likes en favorieten, Reacties. Jouw beurt of Vermeldingen en tags om je inboxmeldingen te filteren.

Pushmeldingen in- of uitschakelen

Zo schakel je pushmeldingen in of uit:
1. Tik in de TikTok-app op
Profiel onderaan.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op Meldingen en schakel de meldingen die je wilt ontvangen in of uit.

Onthoud dat je je TikTok-meldingen ook kunt wijzigen via de instellingen van je apparaat.

Pushmeldingen dempen

Je kunt een schema instellen om pushmeldingen op je apparaat gedurende een bepaalde periode te dempen.

Zo stel je een schema in om pushmeldingen te dempen:
1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op Meldingen.
4. Tik op Schema voor pushmeldingen.
5. Schakel de instelling in en pas de tijd aan. We sturen geen pushmeldingen binnen de tijd die je hebt ingepland.

Enkele dingen die je moet weten over pushmeldingen:
•  voor tieners tussen 13 en 15 jaar is de standaard geplande periode ingesteld op 21.00 tot 8.00 uur. Deze instelling kan niet worden aangepast.
•  voor tieners tussen 16 en 17 jaar is de standaard geplande periode ingesteld op 22.00 tot 8.00 uur. Deze instelling kan niet worden aangepast.
•  Als je een ouder of voogd bent, kun je in Gezinskoppeling extra tijd inplannen om de pushmeldingen van je tiener te dempen. Houd er rekening mee dat de standaard geplande periode elke aangepaste periode overschrijft die de standaardperiode overlapt. Als je bijvoorbeeld de geplande periode voor je 13-jarige tiener instelt op 23.00 tot 07.00 uur, zal de standaardperiode van 21.00 tot 08.00 uur jouw instelling overschrijven.