Meldingen

Ga naar een onderdeel

Postvakmeldingen filteren  •  Pushmeldingen beheren  •  Pushmeldingen dempen

Je ontvangt meldingen in je postvak wanneer je nieuwe berichten, activiteiten, volgers en meer hebt. Pushmeldingen worden naar je apparaat gestuurd als je de TikTok-app niet gebruikt. Dit kunnen meldingen zijn van likes, reacties, videosuggesties en meer.

Postvakmeldingen filteren

Zo filter je
Postvak-meldingen:
1. Tik onderin de TikTok-app op
Postvak.
2. Tik op
Activiteiten of, als je ongelezen activiteiten hebt, tik op Nieuwe activiteiten.
3. Standaard wordt
Alle activiteit weergegeven.
4. Tik op
Alle activiteit om te filteren op Likes en favorieten, Reacties, Q&A, Vermeldingen en tags, TikTok Shop of Van TikTok.

Tik op
Activiteiten of, als je ongelezen activiteiten hebt, op Nieuwe activiteiten.

Pushmeldingen beheren

Zo schakel je pushmeldingen in of uit:
1. Tik in de TikTok-app op
Profiel onderaan.
2. Tik bovenaan op de
Menu-knop ☰.
3. Tik op
Instellingen en privacy.
4. Tik op
Meldingen.
5. Selecteer de meldingen die je wilt ontvangen. Opmerking: je kunt je meldingen ook aanpassen via je apparaatinstellingen.

Pushmeldingen dempen

Je kunt een schema instellen om pushmeldingen op je apparaat gedurende een bepaalde periode te dempen.

Zo stel je een schema in om pushmeldingen te dempen:
1. Tik onderin de TikTok-app op
Profiel.
2. Tik bovenaan op de
Menu-knop ☰.
3. Tik op
Instellingen en privacy.
4. Tik op
Meldingen.
5. Tik op
Pushmeldingen dempen.
6. Schakel
Een schema instellen in. We sturen geen pushmeldingen tijdens de geplande periode.

Als je 13 tot 17 jaar oud bent:
  ༚  De geplande periode is standaard ingesteld op 21.00 tot 8.00 voor gebruikers van 13 tot 15 jaar en kan niet gewijzigd worden.
  ༚  De geplande periode is standaard ingesteld op 22.00 tot 8.00 voor gebruikers van 16 tot 17 jaar en kan niet gewijzigd worden.
  ༚  Indien nodig kun je extra tijd plannen. Onthoud dat de standaard geplande periode elke aangepaste periode overschrijft die binnen de standaard periode valt.

7. Selecteer een Begin- en Eind-tijd.

Je kunt pushmeldingen ook dempen in Gezinskoppeling.