Toegankelijkheid voor het kijken van video's

Bewegende miniaturen

Afhankelijk van je toegankelijkheidsbehoeften of visuele voorkeuren kunnen videominiaturen in het profiel van makers geanimeerd of statisch zijn.

Zo schakel je bewegende miniaturen in of uit:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op Toegankelijkheid.
4. Schakel Bewegende miniatuur in of uit.

Lichtgevoeligheid

De instelling voor lichtgevoelige epilepsie toont een waarschuwing om mensen te beschermen die gevoelig kunnen zijn voor sommige creatieve effecten van TikTok. Je kunt ervoor kiezen om video's uit te filteren die TikTok-effecten bevatten die visuele gevoeligheid kunnen veroorzaken.

Zo meld je je af voor lichtgevoelige video's in je Voor jou- of Volgend-feed:
1. Je krijgt een waarschuwing te zien voordat je de video bekijkt: "Deze video bevat lichtflitsen die een aanval kunnen veroorzaken bij mensen met een visuele gevoeligheid. Als je deze video overslaat, verwijderen we ook alle andere lichtgevoelige video's."
2. Kies Video kijken om video's met deze effecten te blijven zien of kies Alles overslaan om je af te melden.

Zo wijzig je de instelling voor lichtgevoelige video's:
1. Tik onderin de TikTok-app op Profiel.
2. Tik bovenaan op de knop Menu ☰ en selecteer Instellingen en privacy.
3. Tik op Toegankelijkheid.
4. Schakel de instelling Lichtgevoelige video's verwijderen in of uit.