TikTok Notes

Ga naar een onderdeel

Wat is TikTok Notes?  •  Aan de slag met TikTok Notes  •  Berichten plaatsen op TikTok Notes  •  Je accountinstellingen op TikTok Notes  •  Je berichten en profiel verwijderen

Wat is TikTok Notes?

TikTok Notes is een app waarmee je momenten kunt delen met fotoberichten. Of je nu je avonturen documenteert, je gedachten uit of gewoon momentopnamen van je dag deelt, de ervaring is ontworpen voor diegenen die willen delen en communiceren door middel van fotocontent.

Aan de slag met TikTok Notes

Je TikTok-account is gekoppeld aan TikTok Notes zodat je ingelogd kunt blijven en tussen de twee apps kunt navigeren met de bestaande informatie die je hebt opgegeven toen je een account aanmaakte. Als je geen TikTok-account hebt, kun je je aanmelden via TikTok Notes.

Berichten plaatsen op TikTok Notes

Om content op TikTok Notes te maken, kun je rechtstreeks in de app berichten plaatsen en je kunt ook al je fotoberichten en topreacties van de TikTok-app zichtbaar maken op TikTok Notes. Je originele bericht op TikTok zal een link weergeven om anderen te laten weten dat het ook beschikbaar is op TikTok Notes.

Zo maak je je TikTok-fotoberichten en topreacties zichtbaar op TikTok Notes:
Voordat je de app downloadt en erop inlogt
•  Je TikTok Notes-profiel zal zichtbaar en klaar voor gebruik zijn.
•  Je profiel en bestaande openbare fotoberichten en topreacties zullen zichtbaar en zoekbaar zijn met je TikTok-gebruikersnaam op TikTok Notes.
•  Als je jonger bent dan 18, is je TikTok Notes-profiel standaard ingesteld op privé.
•  Als je een van de openbare fotoberichten of topreacties op TikTok verwijdert, wordt het bericht of de reactie ook verwijderd van TikTok Notes.
•  Als je je TikTok-account deactiveert of verwijdert voordat de app beschikbaar is, worden alle berichten en reacties op TikTok Notes verwijderd. Als je je account opnieuw activeert, worden eerdere fotoberichten niet hersteld op TikTok Notes.

Nadat je de app downloadt en erop inlogt
•  Je kunt ervoor kiezen om je fotoberichten te delen op TikTok Notes op het plaatssingsscherm in TikTok (deze instelling is standaard uitgeschakeld).
•  Je berichten op TikTok Notes hebben hun eigen set analyses (zoals berichtweergaven, likes en reacties) en staan los van de analyses in TikTok.

Houd er rekening mee dat TikTok Notes zich richt op fotoberichten, dus elk geluid op je TikTok-berichten wordt verwijderd wanneer je ze op TikTok Notes plaatst.

Je accountinstellingen op TikTok Notes

Zodra je de app hebt gedownload en je je hebt geregistreerd of bent ingelogd, kun je je privacyinstellingen en profielinformatie apart beheren op TikTok Notes.

Privacyinstellingen en profielinformatie die je apart beheert op TikTok Notes:
Type account: je kunt kiezen voor een privé- of een openbaar account op TikTok Notes.
Wie kan reageren op mijn berichten: je kunt reacties in- of uitschakelen voor elk van je berichten.
Volgen: je kunt op elke app verschillende accounts volgen. Wanneer je voor het eerst inlogt op TikTok Notes, krijg je een lijst te zien met accounts die je volgt op TikTok. Hier kun je kiezen of je dezelfde accounts wel of niet wilt volgen op TikTok Notes.
Nickname: je kunt voor elke app een andere nickname kiezen.
Profielfoto: je kunt voor elke app een andere profielfoto kiezen.

Let op: wijzigingen die je in de bovenstaande instellingen of profielinformatie aanbrengt, gelden alleen voor je TikTok Notes-profiel.

Accountinstellingen die worden gedeeld tussen TikTok en TikTok Notes:
Gebruikersnaam: je TikTok-account en TikTok Notes-profiel hebben dezelfde gebruikersnaam. Wijzigingen in je gebruikersnaam in de TikTok-app worden ook toegepast op je TikTok Notes-profiel.
Geblokkeerde accounts: accounts die je hebt geblokkeerd, worden zowel in TikTok als TikTok Notes geblokkeerd.
Gezinskoppeling: ouders en voogden kunnen de veiligheidsinstellingen voor hun tieners blijven aanpassen via Gezinskoppeling in TikTok. Houd er rekening mee dat vindbaarheid en reacties rechtstreeks op TikTok Notes moeten worden beheerd.

Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie over je profielgegevens op TikTok Notes.

Je berichten en profiel verwijderen

Je kunt je berichten of reacties direct in TikTok Notes verwijderen. Als je een fotobericht of reactie verwijdert in TikTok, wordt deze niet automatisch verwijderd in TikTok Notes nadat je de app hebt gedownload en erop bent ingelogd. Houd er rekening mee dat voordat je de app downloadt en erop inlogt, fotoberichten en reacties die je verwijdert in TikTok ook worden verwijderd in TikTok Notes.

Om je TikTok Notes-profiel te verwijderen, kun je een verzoek indienen via de instelling TikTok-account beheren. Houd er rekening mee dat als je een verzoek indient, we zowel je TikTok-account als je TikTok Notes-profiel zullen verwijderen en je geen toegang meer zult hebben tot beide. Je kunt er ook voor kiezen om zowel je TikTok-account als je TikTok Notes-profiel te deactiveren. In dat geval bewaren we je gegevens zodat je ze op elk gewenst moment kunt herstellen.

Om je TikTok Notes-profiel opnieuw te activeren, kun je inloggen op de app met dezelfde inloggegevens die je eerder hebt gebruikt. Je TikTok-account wordt ook opnieuw geactiveerd.

Om een kopie van je TikTok Notes-gegevens op te vragen, kun je onze tool Je gegevens downloaden gebruiken. Hiermee kun je onder andere je gebruikersnaam, fotogeschiedenis, reactiegeschiedenis en privacyinstellingen ophalen.